Børnefolkemødet indtager Fælleden

Sammen med en family camp på Sletten under Ry Outdoor 2.-5. juni er onsdagens arrangement på Fælleden grundstenen i Børnefolkemødet. Pressefoto

Børnefolkemødet indtager Fælleden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SKANDERBORG: Onsdag 26. april kommer Fælleden i Skanderborg til at sprudle af glade børnestemmer, musik, gode ideer og demokratisnak. Børn fra hele kommunen er inviteret med, når Skanderborg Kommune for første gang i år afholder en konference som opvarmning til Børnefolkemødet 2017 i Pinsen.

Temaet er Det Gode Børneliv, og det er derfor børnene selv, der er med til at sætte dagsordenen for dagen. Udviklingen af Børnekonferencen er sket i et tæt samarbejde mellem børn, skoler, kunstnere, Kulturskolen, Skanderborg Kommune, Ry Outdoor Festival, FDF Friluftscenter Sletten og andre kulturinstitutioner.

For at få skudt konferencen i gang afsynges den nye Børnefolkemødesang sammen med musiker Anders Graae. Han har sammen med nogle af ambassadørerne for Børnefolkemødet skrevet sangen. Herudover skal børnene på demokratistafet og skabe kreativ kunst. Med andre ord skal der løbes, kreeres og fantasien skal sættes i spil, når der i fællesskab skaber den bedste Børnekonference nogensinde. 

Børnekonference: Program 26. april
Kl. 10-10.15 Velkommen ved konferencier og viceborgmester, Frank Damgaard.Kl. 10.15-10.45 Børnefolkemødesang ved Anders Graae.

Kl. 10.45-11.30 Hold 1: Demokratistafet ved RyOutdoor (udendørs).

Hold 2: "Fællesskab skaber" - kreativ kunstworkshop ved Kulturskolen.

11.30-12.00 Frokost (sandwich, vand og frugt til alle).

12.00-13.15 Hold 1: "Fællesskab skaber" - kreativ kunstworkshop ved Kulturskolen.

Hold 2: Demokratistafet ved RyOutdoor (udendørs).

13.15-14.00 Fælles afslutning med Børnefolkemødesang og borgmester Jørgen Gaarde siger tak for i dag.

Børnefolkemødet indtager Fælleden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce