Aarhus United vandt over lokalrivalerne fra Skanderborg Håndbold

Spillerne fra Skanderborg Håndbold og Aarhus United gik hårdt til den, da de mødte hinanden mandag aften. Foto: Kim Haugaard

Aarhus United vandt over lokalrivalerne fra Skanderborg Håndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter en kamp hvor begge hold havde svært ved at få angrebsspillet til at glide kunne Aarhus United strække armene i vejret og fejre en 19-14 sejr over Skanderborg Håndbold.

HÅNDBOLD: Et derby mellem to lokale hold. Normalt indbyder det til ekstra ond stemning mellem de to hold, men sådan var det slet ikke mellem Aarhus United og Skanderborg. De to hold kender hinanden godt og bruger hinanden som træningsmodstandere. Derudover har flere af spillerne spillet sammen tidligere. Så der var ingen ond stemning, men masser af krammere. I hvert fald inden kampen gik i gang.

For når man kender hinanden godt, så spiller man pludselig om både pointene og håneretten. Da kampen gik i gang, var det da heller ikke se, at spillerne havde været på krammere med hinanden inden kampen. For de gik hårdt til den i duellerne og der blev generelt ikke sparet på noget som helst.

Skanderborg gik så meget til den, at de i starten af kampen allerede efter ti minutter fik deres første udvisning. Den var hård for dem, for før den havde opgøret været lige, men da den sluttede, var århusianerne foran med tre mål. Og som om det ikke var nok fik Skanderborg en udvisning igen kort efter den første var udløbet.

Fakta
Aarhus United - Skanderborg Håndbold 19-14 (13-8)Mål:

Aarhus United: Celine Lundbye Kristiansen 5, Helena Elver 2, Simone Petersen 2, Majbritt Toft Hansen 2, Celine Elkjær Holst 2, Sofie Flader 2, June Bøttger 1, Charlotte Mikkelsen 1, Julie Pontoppidan 1, Malene Gandrup 1

Skanderborg: Trine Knudsen 5, Sofia Deen 3, Sidsel Mejlvang 2, Stine Holm 1, Sofie Alnor 1, Marie Aamand Sørensen 1.

Redninger:

Aarhus United: Ditte Vind 10

Skanderborg: Anna Kristensen 10, Monika Kongsgaard 1

Stillingen undervejs: 2-0, 3-3 6-3, 10-7, 13-8, 14-9, 15-10, 15-12, 17-12, 19-14

Fejlafleveringer og skud forbi

Det lagde kimen til en god første halvleg for hjemmeholdet. Og en stærkt spillende Ditte Vind i målet gjorde, at Skanderborg havde en svær halvleg angrebsmæssigt. Der var flere fejlafleveringer og skud forbi mål. Derimod flød århusianernes angrebsspil rigtig godt. Der var masser af variation, og der faldt scoringer fra stregen, fløjene og bagspillerne. Det ledte til, at de to hold kunne gå til pause ved stillingen 13-8 til Aarhus United.

I anden halvleg startede Skanderborg bedst, og Heine Eriksen, cheftræner for Aarhus United, lagde efter kort tid timeoutkortet på dommerbordet. Århusianerne havde haft svært ved at score i anden halvlegs start, og samtidig var det let for skanderborgenserne. Timeouten fik stoppet Skanderborgs målstime, men den gjorde ikke noget godt for angrebsspillet.

Da der var spillet et kvarter i anden halvleg, havde begge hold kun formået at score to gange hver. I 17 angreb i træk faldt der ingen scoringer. Det var fejl på fejl. Begge hold havde svært ved at få afleveringerne til at ramme de rigtige modtagere og når der blev afsluttet, fløj skuddene enten forbi målrammen eller lige på enten Ditte Vind eller Anna Kristensen i henholdsvis Aarhus United eller Skanderborgs mål.

Fordobling for hjemmeholdet

Med fem minutter tilbage af opgøret skete der dog noget, der åbnede kampen op. Skanderborgs Trine Knudsen fik en udvisning og ligesom det i starten af kampen hjalp Aarhus United til at komme foran, hjalp den her udvisning dem til igen at få gang i målscoringen.

Før udvisningen havde de kun scoret tre mål i halvlegen, men det antal nåede de at fordoble i de sidste minutter. Skanderborg spillede i store dele af slutningen uden målvogter når de angreb, for at forsøge at åbne hjemmeholdets forsvar op.

Det lykkedes delvist, men ikke nok, da århusianerne også selv var begyndt at score. Fem måls-føringen fra første halvleg holdt også i anden. Derfor endte Aarhus United med at vinde den ikke særligt kønne kamp med 19-14.

Aarhus United vandt over lokalrivalerne fra Skanderborg Håndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce