Vådt nyt til vovehalse og vandhunde

Beach Tours tæller mange spændende rejsemål med sol og ferieliv.

Vådt nyt til vovehalse og vandhunde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

rejser - Det rigtige hotel til sommerferien i år viser sig at være hoteller med indbyggede vandparker og vilde vandrutsjebaner, Aquahoteller, og her har Beach Tours netop lanceret en række nye hoteller. Dertil er All Inclusive hoteller, som har fundet et højere kvalitetsniveau end nogensinde, ligeledes populære, og hele 60 procent af Beach Tours' sommersalg går til et All Inclusive hotel. Herudover vil rigtigt mange danskere på aktiv ferie til La Manga Club i Sydspanien, som Beach Tours som de eneste i Danmark arrangerer pakkerejser til.

- Højsæson for booking af sommerrejser er i fuld gang, og der bookes dagligt hundredvis af rejser til afholdelse i netop skolernes sommerferie. Børnefamilierne har fået øjnene op for, at sommerrejser i industriferien skal kunne betales til rimelige penge, og at Beach Tours med vores omkostningslette forretningsmodel kan honorere dette. Vi mener ikke, at det er rimeligt, at industriferierne partout skal være næsten umulige at komme i nærheden af prismæssigt for en ganske almindelig dansk gennemsnitsfamilie, fordi priserne i branchen generelt er skruet helt i vejret, siger Anders Ladefoged, direktør i Beach Tours.

Sol og ferieliv

Fælles for de rejsemål, Beach Tours tilbyder, er, at der står sol, varme og ferieliv på dem. De tæller rejsemål som Mallorca, Costa del Sol, Costa Brava, Gran Canaria, Tenerife, Kreta, Kos, Thailand, Bali og Dubai, da kundeundersøgelser har vist, at det primært er der, danskerne vil nyde solen. Selskabet tilbyder flyvning t/r fra Billund, København, Aalborg og Hamborg, hvilket benyttes bredt. Flyselskabernes billigste afgange er med til at holde omkostningerne på et minimum, og kun de velrenommerede flyselskaber indgås der aftaler med.

Beach Tours samarbejder med erfarne, lokale partnere på rejsemålene, som hjælper med at identificere de bedste kvalitetshoteller og indgå aftaler til yderst fornuftige priser. Lokalkendskab og netværk er essentielt, men priserne holdes også på et minimum, fordi der ikke følger rejseledere med i pakkerejsen.

- Vores erfaring siger os, at vores kunder ikke efterspørger danske rejseledere på rejsemålet. Hovedparten af vores gæster taler engelsk og benytter sig - hvis de har brug for det - af hotellernes kyndige personale eller vores lokale partnere på rejsemålene, som hjertens gerne hjælper med stort og småt", slutter Anders Ladefoged.

Beach Tours deltager på rejsemessen "Ferie for alle" i Herning i slutningen af februar måned, hvor erfarne rejsekonsulenter og gode tilbud fra porteføljen vil være at finde. Rejsekonsulenterne i Beach Tours har arbejdet i rejsebranchen hele deres liv og har hundredvis af år tilsammen i erfaring og kendskab til de solrige rejsemål.
Gran Canaria er også for livsnydere, blandt andet når det gælder maden.
Gran Canaria er også for livsnydere, blandt andet når det gælder maden.
Smukke strande findes også i Beach Tours program.
Smukke strande findes også i Beach Tours program.

Vådt nyt til vovehalse og vandhunde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce