Test dig selv: Så meget taber du dig ved at dyrke sex

Fitnesscenter eller sexleg? Spørgsmålet er, hvor meget du kan tabe dig ved de to former for motion. Det kan du teste på kalorieberegneren. PR-Foto

Test dig selv: Så meget taber du dig ved at dyrke sex

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den erotiske webshop fra Aarhus, Sinful, har lavet en kalorieberegner, hvor du kan finde ud af, hvor mange kalorier du brænder af under sexakten med din partner.

AARHUS: En kvinde på 70 kilo og en mand på 84 kilo forbrænder under lagengymnastik henholdsvis 164 kalorier og 226 kalorier, når sexakten udføres i missionærstillingen i 30 minutter. Det svarer faktisk til, at han løber en tur på 20 minutter, og at hun dyrker 45 minutters yoga.

De to eksempler er regnet ud efter, hvor meget den gennemsnitlige dansker forbrænder ved sex. Altså ifølge den århusianske, erotiske webshop, Sinful, der er den største af sin art i Skandinavien, og som har udviklet sin egen kalorieberegner. Her kan du regne ud, hvor meget du og din partner taber jer, når i dyrker sex.

- Sex er en supergod måde til at få forbrændt nogle af de ekstra kalorier, man har indtaget henover julen. Folk kan dyrke det intime nærvær og samtidig se det som en ekstra mulighed for både at komme tættere på hinanden og dyrke en sjov form for motion, siger grundlæggeren af Sinful, Mathilde Mackowski.

At kalorieberegneren lanceres nu, skyldes at januar for mange står på slankekure og masser af motion med nytårsforsæt om at tabe sig og komme i bedre form. Det siges i øvrigt, at sex, hvor orgasme er målet, kan frigive forskellige stoffer som oxytocin og dopamin i hjernen. Stofferne er med til at give en følelse af lykke, nydelse og samhørighed med vores partner, så der er ikke mange grunde til ikke at dyrke sex.

I Sinfuls kalorieberegner er det muligt at gå ind og måle, hvor mange kalorier en selv og ens partner har forbrændt i en given stilling. Når man har plottet køn, vægt, stilling og antal minutter ind i kalorieberegneren, vil man blive ledt til en resultatside, der fortæller, hvor mange kalorier man hver især har forbrændt. Som noget ekstra kan man på resultatsiden finde oplysninger om, hvor mange kalorier man har forbrændt i forhold til bestemte fødevarer eller andre typer af motion.

Test dig selv: Så meget taber du dig ved at dyrke sex

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce