Kunsthal Aarhus åbner ny bypark med design af berømte franskmænd


Kunsthal Aarhus åbner ny bypark med design af berømte franskmænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AARHUS: 46 kg fransk ost, æsler, kaniner og skattejagt for børnene. Kunsthal Aarhus gør klar til åbning af ny park med siddeinstallationer af de kendte franske designere Ronan og Erwan Bouroullec.  Det sker i anledning af kunsthallens 100 år i september.

De kendte designer-brødre Ronan og Erwan Bouroullec har skabt fire cirkelformede bænke. De vil fungere som mødesteder for folk i parken. 

To installationer omkranser et træ og skaber på den måde dialog og forbindelse mellem naturen og de hvilende gæster. 

Nogle har installeret lamper, som lyser om aftenen, og en af dem er et ildsted, hvor man kan samles omkring bålets varme. 

Under åbningen bliver der bagt snobrød og skumfiduser til børnene.

Jacob Fabricius, som for halvandet år siden flyttede fra Frankrig til jobbet som kunstfaglig direktør i Kunsthal Aarhus, er stolt over at kunne præsentere Bouroullecs design i Aarhus:

- Ronan and Erwan Bouroullecs æstetik er tidløs, cool og elegant, samtidig med at den er nytænkende i forhold til, hvordan man bruger materialer og rum. Det er første gang, de franske designere laver noget af denne karakter i Norden, siger Jacob Fabricius.

Arrangementet er åbent for alle og byder på familieaktiviteter som skattejagt og mulighed for at komme helt tæt på eksotiske dyr fra Ree Park. Der serveres 46 kg ost importeret fra Frankrig og champagne.

Lanceringen markerer starten på et års samarbejde mellem Kunsthal Aarhus og Kvadrat om en serie stedsspecifikke projekter og udstillinger, der bringer nogle af verdens førende kunstneres arbejder til Region Midtjylland som del af kulturhovedstadsåret.

Fakta
Åbning 26. maj kl. 15-20Kl. 15: snobrød og marshmallows fra grillen. Dyrepark med eksotiske dyr

Kl. 16-16.30: åbningstaler - Iben Mosbæk, co-director, Kunsthal Aarhus; Henrik Lehmann Andersen, CEO, Nordea-fonden; François Zimeray, Frankrig ambassadør i Danmark; Anders Byriel, CEO, Kvadrat; Ronan & Erwan, designere

Kl. 16.30-19: servering af franske oste og vine, aktiviteter med skattejagt, sæbebobler

Kl. 16.30-20: DJ Kim Sørensen (Liquid Friday)

Kunsthal Aarhus åbner ny bypark med design af berømte franskmænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce