Ingen børn skal stå uden hjælp: Børnetelefonen åbner i Aarhus

Hver dag året rundt sidder frivillige klar ved telefonerne for at tage imod opkald fra børn, der har brug for råd og støtte. Børns Vilkår åbner i 2019 Børnetelefonen i Aarhus. Foto: Børns Vilkår

Ingen børn skal stå uden hjælp: Børnetelefonen åbner i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnetelefonen får frivillige i Aarhus og nye digitale løsninger. Det er resultatet af et nyt tre-årigt samarbejde. Visionen er, at ingen børn skal stå uden hjælp til at indgå i positive fællesskaber i 2030.

AARHUS: Der skal være hjælp, trøst og en voksen, der lytter, til alle børn. Og det skal der være i hele landet.

Derfor åbner Børnetelefonen op for, at frivillige også kan give rådgivning i Aarhus. Samtidig udvider Børnetelefonen hos Børns Vilkår med nye digitale redskaber. Det skriver Børns Vilkår i en pressemeddelelse.

De nye tiltag er en del af et tre-årigt partnerskab mellem TrygFonden og Børns Vilkår.

- Vi ser frem til at opnå endnu flere resultater, der kommer børnene til gode. Sammen med TrygFonden kan vi hjælpe endnu flere børn bedre end nogensinde, siger Rasmus Kjeldahl, direktør i Børns Vilkår, i en pressemeddelelse.

I 2017 ringede børn forgæves 119.389 gange. Sådan skal det ikke være længere. Med det nye partnerskab sættes nye ambitiøse mål, og visionen er, at ingen børn skal stå uden hjælp til at indgå i positive fællesskaber i 2030.

Hver dag året rundt sidder frivillige klar ved telefonerne for at tage imod opkald fra børn. Hidtil har de frivillige siddet i København, men i 2019 åbner Børnetelefonen også op i Aarhus med endnu flere frivillige.

- Partnerskabet med Børns Vilkår styrker vores arbejde for at flere børn og unge får adgang til rådgivning og støtte, der øger deres mulighed for at deltage i positive fællesskaber. Samarbejdet giver desuden mulighed for at være til stede i børnenes hverdag i hele landet og samtidig indsamle viden om livet i Danmark set fra et børneperspektiv. En viden, der kan klæde fagfolk og politikere på, når de skal skabe positive forandringer for børn og unge, siger direktør i TrygFonden, Gurli Martinussen, i pressemeddelelsen.

Med det nye partnerskab løftes Børnetelefonen til et nyt og højere niveau med flere frivillige rådgivere og nye digitale redskaber. Børns Vilkår skal være til stede i børnenes hverdag i hele landet og hjælpe, når der er problemer med fællesskabet. Det skal ske gennem tiltag som BørneMobilen og akut-forløb i skoleklasser, når der er risiko for sammenbrud i klassefællesskabet.

Ingen børn skal stå uden hjælp: Børnetelefonen åbner i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce