Festival har fået en ny plakattegner

Den store gavflab, Kim Larsen, har sagt ja til at spille på årets Sølund Musik Festival. Han pryder samtidig årets festivalplakat, der er tegnet af en ny tegner, den aarhusianske karikaturtegner Bjarne Juul. En aftale Lasse Mortensen til sin glæde fik i hus. Foto: Bollerup

Festival har fået en ny plakattegner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sølund Musik Festival fandt frem til en ny tegner via et besøg på en pub i Aarhus.

 

SKANDERBORG: Siden 1990 og indtil han døde for to år siden havde tegneren Christian Ejegod tegnet den årlige festivalplakat for Sølund Musik Festival.

Det har været plakater, der har været samleobjekter, som dels er blevet sendt ud til bostederne, når brugerne har købt billet. Og som man kunne købe på festivalen.

- Det har aldrig som sådan været en salgsplakat for festivalen, men den har været værdsat, og vi har solgt den til kostprisen, siger festivalchef Lasse Mortensen.

- Derfor har vi ledt efter en ny tegner, der kunne tage arven op efter Christian. Da jeg besøgte Cockney Pub nær Magasin i Aarhus, lagde jeg mærke til nogle karikaturtegninger, de har hængende. Jeg tænkte straks: Ham må jeg have fat i. Og det lykkedes, fortæller Lasse Mortensen.

Tegneren er aarhusianeren Bjarne Juul, der selv er jazzmusiker og gammel konstruktør og karikaturtegner. Han har altid tegnet på frihånd. Og han sagde ja til at tegne årets plakat.

Valget af Kim Larsen som den bærende figur på årets festivalplakat var derefter oplagt.

- Bjarne Juul kan godt li' Kim Larsen, og vi ved ikke, hvor længe Kim bliver ved med at turnere. Og jeg synes, den er blevet rigtig god. Den rammer en god, uhøjtidelig stemning og fortæller også, at hver fugl synger med sit eget næb. Her på Sølund Festival har vi i de sidste fire år galet godt op mod den forringede ledsagerordning. Og Kim Larsen har aldrig været bange for at sige sin mening, siger Lasse Mortensen.

 

Festival har fået en ny plakattegner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce