Efter to dages buskaos: Smukfest hyrer nyt busselskab

Flere dages buskaos har nu fået Smukfest til at hyre et nyt busselskab og tyve nye busser. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

Efter to dages buskaos: Smukfest hyrer nyt busselskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smukfest har indgået en aftale med Herning Turist, der har sendt tyve angiveligt toptjekkede busser til festivalen, hvor de skal køre fra torsdag.

SMUKFEST: Et af landets største firmaer indenfor busdrift, Herning Turist, er med omgående virkning blevet hyret som busselskab til Smukfest.

Det sker efter to dages kaos, hvor politiet både onsdag og torsdag har taget flere busser ud af drift fra busselskabet PP Busser. Busserne viste sig at have fejl på ting som dårlige bremser, læk af diesel og manglende bremselys.

Det har forstyrret festivalens daglige busdrift i en sådan grad, at tusindvis af gæster har taget turen fra campingområderne på gåben eller har stået i kø i timevis for at komme med en af de tilbageværende busser enten til eller fra festivalpladsen.

- For at sikre driften af vores shuttlebusser resten af festivalen har vi netop indgået en aftale med Herning Turist, der nu sender tyve af deres busser til Skanderborg, hvor de indgår i vores shuttlebusdrift, siger Smukfests talsmand Poul Martin Bonde i en pressemeddelelse.

De resterende er tjekket

- Efter politiets kontroller de sidste par dage har vi tolv af de oprindelige busser i drift - nytjekkede og nysynede, hvor det var nødvendigt - og disse suppleres nu med de nye busser, hvilket betyder, at vi har overkapacitet på busområdet resten af festivalen. Vi har et fast antal busser, der kører mellem festivalens områder - og det er ikke sådan, at vi bare kan sætte flere ind, men med busserne fra Herning kan vi overholde vores køreplaner og samtidig være sikre på, at vi har busser i baghånden, uanset hvad der sker.

Poul Martin Bonde beklager de gener, de sidste to dages buskaos har givet gæsterne.

- Vi siger stor tak for deres måde at tage situationen på. Nu skulle det hele gerne køre normalt resten af festivalen, så vi igen kan koncentrere os fuldt ud om at lave den bedst tænkelige Smukfest, slutter han.

Efter to dages buskaos: Smukfest hyrer nyt busselskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce