5 ting du skal opleve på Smukfest: Nøgenkano og quiz med P4


5 ting du skal opleve på Smukfest: Nøgenkano og quiz med P4

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er mange forskellige ting at lave på Smukfest udover at høre musik. Her er et udpluk af en række aktiviteter, du kan hive din camp eller dine venner med til i løbet af festivalen. Lyt til spændende oplæg, spark til is eller quiz mod hinanden.

1. Quizkasser med P4
Det er lignende kasser, som danner rammerne om dette års quizkasser til Smukfest, når P4 kommer forbi og underholder. Foto: Smukfest

I løbet af sommeren har en masse smuklinge dekoreret en række kasser hjemme i deres haver, som nu står pyntet og klar på Smukfest. De danner rammerne for flere dage med en masse sjove quizzer og aktiviteter, når Povlsen og Holm fra P4 kommer og underholder.

Det kræver ingen tilmelding, ingen særlig viden, bare lysten til at være med. Der er flere - drikkelige - præmier og andre sidegevinster til vinderne. Holdene dannes i grupper af cirka seks mennesker til én kasse.

Hvor: SøbadetHvornår: Onsdag til lørdag. Onsdag klokken 18, resten af dagene klokken 16.

2. Kombisport: Skovyoga og is-sparkning
Den populære is-sparkningskonkurrence med vaniljeis på Smukfest afholdes igen i år. Her ses manden bag fænomenet, Carsten Fjellerad i aktion. Foto: Jens Thaysen

Udfordr dine venner i alt fra træklatring til VM i (fløde)issparkning. Kombisport er festivalsport med et tvist.

Her kan du få pulsen op, samtidig med at du får en oplevelse. Du kan klatre i trætoppe, dyrke skovyoga, spille en omgang skæv bordtennis eller tage med på en sightseeing-løbetur rundt i Skanderborg, der byder på gave og kage. Der er også paddleboards på søen til alle, der trænger til en dukkert og en udfordring.

Hvor: SherwoodHvornår: Alle dage, et sted mellem klokken 10 og 17, det afhænger af aktivitet.

3. Kyllingen og Tøffe: Fra folkehelt til helt forhadt
Kyllingen og Tøffe: Fra folkehelt til helt forhadt.

De tidligere elitesportsfolk fodboldspiller Stig Tøfting og cykelrytter Michael Rasmussen gør os klogere på følelser i sportsverdenen. Danskerne var bevægede, da "Tøffe" sagde farvel til landsholdet efter VM i 2002. Bevægelsen blev til foragt, da Tøfting senere blev dømt for at nikke en tjener en skalle på en restaurant. Samme foragt oplevede "Kyllingen", der under Tour de France, blev taget af sit hold på grund af mistanke om doping.

Men hvad gør man, når man mærker, at fans bliver til fjender?

Hvor: UdsigtenHvornår: Torsdag 9. august, klokken 18.

4. Caspers Nøgenkanoræs
Det årlige "Caspers nøgenkanoræs" på Smukfest. Med inspiration fra "Klovn The Movie" skal holdene bunde øl, pakke telt ned og sejle i kano. Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix

Med inspiration fra "Klovn The Movie", hvor Casper Christensen sejler nøgen i en kano op ad Gudenåen, inden han ankommer til Skanderborg, afholdes der hvert år "Caspers Nøgenkanoræs" på Smukfest. Der er nogen, som skal bunde nogle øl, pille et par telte ned, ro i en kano og drikke nogle flere øl. Og det foregår alt sammen uden en trevl. Bak op om de modige deltagere fredag eftermiddag ved Kærlighedens søbred til den årlige tradition.

Hvor: Søen ved KærlighedenHvornår: Fredag 10. august, klokken 13-14.

5. Power Tool Race

Pimp your ride. Eller noget i den stil i hvert fald. Hver dag under festivalen kan du komme forbi Ole-Opfinder Garagen og pimpe dit lånte værktøj, så du kan udfordre medsmuklinge i forskellige kategorier og aktiviteter med jeres nye udstyr.

Alle løb bliver speaket, og der vil være præmie for kunstnerisk udtryk, hastighed og holdånd. I pauserne vil der være en masse skæv underholdning. For eksempel, hvor meget jordbærgrød tror du, en støvsuger kan klare før den strejker?

Hvor: Ved UdsigtenHvornår: Onsdag til lørdag, tidspunktet varierer fra dag til dag.

5 ting du skal opleve på Smukfest: Nøgenkano og quiz med P4

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce