Velgørende auktion har spændende Odder-kunstværk med

- Ligestilling mellem kønnene er et vigtigt emne, som vi gerne vil bakke op om. Og samtidig vil vi også gerne vise, at det giver nogle spændende resultater, når erhvervsliv, kommune og kunstnere arbejder sammen, siger direktør John Stærmose (th.), der her viser skulpturen frem med kunstneren Ole Grøn. Foto: PR-foto

Velgørende auktion har spændende Odder-kunstværk med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag åbnede Danmarks Indsamlings auktion, og det var med en skulptur af Odder-billedkunstneren Ole Grøn under hammeren.

Odder: Ved Danmarks Indsamlings velgørende auktion, der åbnede fredag, var der mulighed for at byde på et kunstværk lavet af Odder-kunstneren Ole Grøn. Det skriver Odder Kommune i en pressemeddelelse.

Stålskulpturen kombinerer ifølge kommunen kunst og moderne laserteknologi, da den er laserskåret af den lokale virksomhed Staermose Industry. Borgmester Uffe Jensen (V) er begejstret for skulpturen.

- Det ligger helt i tråd med vores ambition om at samarbejde mere mellem erhvervsliv og kommune, at vi bidrager til Danmarks Indsamling med denne skulptur. Vi kan så meget, når vi står sammen, og det viser skulpturen. Samtidig støtter vi et vigtigt formål, siger borgmesteren.

Danmarks Indsamling er en årligt tilbagevendende begivenhed og er et samarbejde mellem 12 humanitære organisationer og Danmarks Radio. Formålet er at hjælpe mennesker i verdens fattigste lande med at nå de verdensmål, som FN har formuleret.

I år er fokus på ligestilling mellem kønnene, og alle landets kommuner er blevet opfordret til at bidrage til indsamlingen, og det gør Odder med Ole Grøns skulptur. Kunstneren selv skulle ikke bruge meget betænkningstid, da han blev bedt om at deltage i indsamlingen.

- Jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg gerne ville være med, da Uffe Jensen ringede, for først og fremmest vil jeg gerne støtte det gode formål i Danmarks Indsamling, og dernæst er det at samarbejde på tværs noget, der ligger mig nært, og som vi er gode til i Odder Kommune, siger Ole Grøn.

Velgørende auktion har spændende Odder-kunstværk med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce