Vej & Park skifter navn

Leo Kristoffersen er overbevist om, at den nye afdeling i Odder Kommune bliver mere rentabel. Arkivfoto

Vej & Park skifter navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En organisationsændring samler alle service- og driftsmedarbejdere i én enhed.

Odder: Odder Kommunes afdeling Vej & Park skifter på søndag 1. april navn til Fælles Drift & Service. Det sker som et led i en organisationsændring, der skal give bedre styring af bygninger og vedligehold.

- Det giver os også mulighed for at udbyde vedligeholdelses- og serviceopgaver samlet. Dermed kan vi opnå en bedre pris på eksempelvis energistyring og optimering af bygninger, siger Leo Kristoffersen, der er driftschef i Vej og Park.

Han bliver leder af Fælles Drift & Service, hvor alle service- og driftsmedarbejderne samles.

Odder Kommune har arbejdet med sammenlægning i godt et år for at skabe bedre service og for at opnå de besparelser, som byrådet besluttede som led i Budget 2017-2021. På drift og vedligehold af bygninger skal der spares svarende til ca. 2,1 mio. kr.

Ændringen betyder bl.a., at rengøringspersonale og skolernes pedeller bliver tilknyttet Fælles Drift & Service, så de kan samarbejde på tværs af skolerne. De vil fortsat have samme arbejdsplads, men en ny chef og måske nye arbejdsopgaver.

Den nye organisering betyder også, at alle kommunens bygninger vil være dækket af service fra en pedel, og det giver mulighed for at dække ind, når der er ferie og sygdom.

- Hvis eksempelvis en pedel på en skole bliver sygemeldt i længere tid, er der med den nuværende struktur ikke en anden, der kan dække ind. Der sker, hvor vi hjælper hinanden. På samme måde giver det måske mere mening, at vi slår alle græsplæner ved bygninger med en stor maskine, end at hver pedel gør det med en mindre, siger Leo Kristoffersen.

Vej & Park skifter navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce