Varmeværk sikrer sig mod fremtiden

Odder Forsyning I/S, bruger den varme sommer på at sikre, at fjernvarmen hurtigere kan komme ud til forbrugerne. Foto: Søren E. Alwan

Varmeværk sikrer sig mod fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odder Fjernvarme laver bedre forbindelser mellem afdelinger på Skovdalsvej og Østermarksvej

Odder: Der bliver i øjeblikket lagt kæmpestore fjernvarmerør ned på bl.a. begge sider af Aarhusvej nærmere betegnet ved det tidligere Bording og ved møbelforretningen Møblér. Rørene er forlængst også blevet skudt ind under selve vejen.

De store rør er sidste del af en større rørlægning, der skal forbedre varmeforsyningen til hele Odder By samt tage højde for fremtidens forsyning i nye kvarterer. Det vil bl.a. sige Bendixminde og Præstelunden.

- Vi havde sidste vinter en del problemer med at få fordelt det naturgas, som vi får leveret fra Aarhus til Skovdalsvej, rundt til forbrugerne. Det betød, at vi måtte anvende olie på vores værker på både Skovdalsvej og på Østermarksvej for at klare forsyningen. Det undgår vi forhåbentlig i fremtiden, når varmen kan komme hurtigere frem, siger direktør for Odder Varmeværk, Jim Friis.

Skal under skinnerne

Jim Friis ved endnu ikke, hvornår man kan åbne for den nye rørføring, da den også skal føres ind under Letbanens skinner. Det skal ske tæt på det område ved Rude Havvej, hvor kommunen har planer om at etablere p-pladser til pendlere. Desuden har Odder Kommune genoptaget forhandlingerne med Letbanen om en "byttehandel", så Odder Kommune får remiseområdet ved Odder Banegård, mod at Letbanen får området ved Rude Havvej. Går den aftale i orden, skal der formentlig etableres rangérerskinner til de letbanetog, som skal overnatte i Odder.

Det vil ifølge Jim Friis betyde, at den nye rørføring skal ind under flere skinner.

- Derfor er vi lige nu i tæt dialog med Letbanen, siger han.

Varmeværk sikrer sig mod fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce