Ungdomsleder nomineret til årets træner

35-årige Michael Brandt er nomineret til årets træner af Dansk Forening for Rosport. Det er første gang, at prisen uddeles. Foto: Odder Roklub

Ungdomsleder nomineret til årets træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odder Roklubs ungdomsleder er blandt de tre trænere, som Dansk Forening for Rosport har nomineret som årets træner i forbindelse med Rowing Award Night.

Odder: Bestyrelsesmedlem, ungdomsleder og træner. Michael Brandt er en dedikeret mand, når det kommer til det frivillige arbejde i Odder Roklub, og det bliver han nu anerkendt for.

Den 35-årige ildsjæl er nemlig blevet nomineret til årets træner af Dansk Forening for Rosport.

Michael Brandt er træner i roklubben på syvende år, og det betyder, at en stor del af fritiden går med træningen to-tre gange om ugen, stævner, regattaer, rolejr og en forfærdelig masse administrationsarbejde. Samtidig skal maskinmester-studiet passes, og der skal være tid til familien og et travlt hverdagsliv.

I sommers stod Michael Brandt oven i købet alene med sit hold for første gang, da hans mangeårige trænermakker, Charlotte Larsen, indstillede karrieren på grund af familieforøgelse. Masterroeren Ulla Neess er dog trådt til, så de igen er to om tjansen.

Som træner går Michael Brandt meget op i, at det skal være en god oplevelse at gå til roning, og at det er den indstilling, der giver de bedste resultater. Han har da også ført flere af de unge roere frem til både jyske og danske mesterskaber, ligesom han har været fast sparringsmakker for flere af landsholdsroerne.

- Det skal være sjovt at ro. Hvis det er sjovt, får de unge lyst til at blive ved med at ro. Når de ror mere, begynder resultaterne at komme, og så bliver det endnu sjovere. Det er en opadgående spiral, hvor glæden og sammenholdet er drivkraften, siger han i en pressemeddelelse.

Royalt besøg

Det er første gang, at Dansk Forening for Rosport afholder Rowing Award Night, men det har ikke afholdt fine gæster fra at kigge forbi. H.K.H Prinsesse Benedikte, der er protektor for forbundet, kommer, og desuden vil Team Danmarks Direktør Lone Hansen være der for netop at uddele prisen som årets træner.

De to andre nominerede er Line Møller fra Bagsværd Roklub og Christian Place Pedersen fra Roforeningen Kvik. Rowing Award Night afholdes den 24. november i Danske Studenters Roklub i København.

Ungdomsleder nomineret til årets træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce