Tysk-dansk kunstner viser rundt i sit univers

Inka Sigel viser rundt i sin udstilling "Flydende Grænser" på Odder Museum i både januar, februar og marts. Pressefoto

Tysk-dansk kunstner viser rundt i sit univers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød kunstneren Inka Sigel og hør hende fortælle om udstillingen "Flydende Grænser" på Odder Museum.

Odder: I november slog Odder Museum dørene op for den første større soloudstilling med den herboende tysk-danske kunstner Inka Sigel. Udstillingen fik navnet "Flydende Grænser" og blev til i et samarbejde mellem museet, Inka Sigel og Odder Kunst.

I denne måned er der hele to chancer for at møde Inka Sigel og få en rundvisning i udstillingen.

Flydende kunstner

Udstillingen og Inka Sigels værker, hvoraf mange blev skabt specielt til denne udstilling, blev godt modtaget: Rigtig mange mødte op til ferniseringen, og der har efterfølgende været stor interesse for Inkas Sigels kunstneriske univers med de naturinspirerede, taktile og stemningsmættede motiver på store formater, lyder det i en pressemeddelelse fra Odder Museum.

Hendes værker har ofte noget flydende over sig. Inka Sigel har sit helt eget meget genkendelige kunstneriske udtryk, som bl.a. understreges af hendes karakteristiske broderier på lærredet. Bag det karakteristiske udtryk findes en kunstner, der har sine egne markante holdninger til kunsten, og som arbejder på sin helt særlige måde med metoder og teknikker, som netop giver hendes værker deres umiskendelige Inka Sigel-præg. Alt det kan du læse mere om både på museets hjemmeside og i publikationen "Inka Sigel", som blev udgivet i forbindelse med udstillingen. Men du kan altså også høre om det fra kunstnerens egen mund her i januar.

I januar kan du nemlig møde Inka Sigel hele to gange; 14. januar og 24. januar. Du vil også kunne møde hende 1. februar og 1. marts. Hver gang er hun i udstillingen på disse dage kl. 13-15 og med rundvisningsstart kl. 14.

/EXP

Tysk-dansk kunstner viser rundt i sit univers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce