Tine Mynster i talentfinale

Et af Alrø Gamle Skoles store rum er ved at blive forvandlet til musikgalleri. Her vil Tine Mynster kunne spille og synge for gæster, der samtidig kan se hendes malerier. Foto: Søren E. Alwan

Tine Mynster i talentfinale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Har skrevet finalesangen "Du ser mig" sammen med sønnen Johannes Hieronymus.

Alrø: Når der lørdag 20. januar er finale i DK4's DanskPop Talent 2017 i Forum Horsens, er det ikke kun værtinden Thera Hoymanns og gæsteoptræder Thomas Buttenschøn, der deltager fra Odder Kommune.

For sanger og sangskriver Tine Mynster er gået hele vejen igennem de mange indledende runder til finalen med sangen "Du Ser Mig", som hun har skrevet sammen med sønnen Johannes Hieronymus.

Det var ellers ikke meningen, at Tine Mynster ville stille op til konkurrencen, som hun også deltog i i 2016, fordi der dengang var for meget covermusik.

I 2017-versionen har der dog været meget mere fokus på deltagernes egne sange.

- Jeg vil jo helst spille mit eget, forklarer hun.

Og det er der faktisk 52 af de 54, der var med i de indledende runder, der har gjort.

- Jeg vil gerne være frontkæmper for vækstlaget af sangskrivere, og den her konkurrence giver plads til musikere, der ellers ikke får playtime, siger Tine Mynster, der i flere år også har været tovholder for "Køkken Koncerterne" i VitaPark, der den sidste torsdag i hver måned giver plads til ukendte kunstnere.

- Som sangskriver og tovholder for Odders Sangskriverscene KøkkenKoncerter er jeg meget beæret over at stå i finalen, siger Tine Mynster.

DanskPOP Talent 2017
DanskPOP Talent produceres af DK4 og i løbet af efteråret har der været seks indledende runder, to semifinaleprogrammer samt et program kaldet Chancen.Ud af de sidste tre har seerne valgt de endelig finalister i samarbejde med et anerkendt ekspertpanel.

Værten for alle programmerne er Thera Hoymanns og til finaleshowet optræder blandt andre Thomas Buttenschøn.

Finalen finder sted i Forum Horsens 20. januar.
Næste lørdag står Tine Mynster på scenen i Forum til finalen i DK4s DanskPOP Talent 2017. Foto: Søren E. Alwan
Næste lørdag står Tine Mynster på scenen i Forum til finalen i DK4s DanskPOP Talent 2017. Foto: Søren E. Alwan

Finalesangen "Du Ser Mig" sang Tine Mynster første gang til sit og ægtemanden Rasmus Mynsters sølvbryllup sidste sommer.

Og sangen trak ifølge sølvbruden tårer - også hos de meget mandlige mænd.

- Sangen handler om den forståelse, der kommer af at have været på en lang rejse sammen, som et ægteskab er, forklarer Tine Mynster.

- Jeg er dybt taknemmelig, selvom det selvfølgelig ikke har været en dans på roser hele tiden. Dem, der siger noget andet, de lyver.

Dagen efter sølvbrylluppet fandt Tine Mynster en knude i sit bryst, og det skulle vise sig at være kræft. Men det har ikke bremset hende i at forfølge muligheden for en sejr i sangkonkurrencen.

- Jeg har valgt at være meget åben omkring dette, og min finalesang handler netop også om ikke at give op, men tage favntag om livet - også når det vælter en omkuld.

Tine Mynster i talentfinale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce