Sussi og Leo åbner festival

Sussi, Leo og trommeslager Thomas åbner årets Tunø Festival 5. juli. Pressebillede

Sussi og Leo åbner festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets Tunø Festival har hyret kendt duo plus én til at åbne festivalen i juli.

Tunø: Trio Sussi og Leo viser vejen for Tunø Festival 2018, og åbner årets festival med en fest torsdag 5. juli kl. 13 - indledningen til fire dages festival.

Sussi og Leo blev kendt fra Skansen i Skagen, men nu turnerer de Danmark rundt. Siden 2014 har de haft trommeslageren Thomas med.

Også Nikolaj og Piloterne er med på årets festival. Bandet kommer med et akustisk greatest hits show. Nikolaj har denne gang samlet en garvet flok piloter.

Mere for børn

Det er igen i år Jan Svarrer, der er bindeleddet der holder styr på koncerterne, alle 22 af slagsen på store scene. Jan Svarrer får også æren af at præsentere sig selv. Rock 'N' Comedy hedder et show han laver sammen med Mek Pek.

Mek Pek er Tunø Festivals booker for 2018. Han har sat sig selv på scenen sammen med sin søn og onkel Tot. De vil glæde børnene med sange om aber, andre dyr og fabler.

I det hele taget er børnene blevet opgraderet i årets festival. Fredag og lørdag holdes der børneshow på store scene kl. 11 og søndag kl. 10.30. Ligesom andre år, har børnene deres eget telt, hvor de kan udfolde de kreative evner samt dyrke forskellige boldspil.

Søndag 11. februar holder Tunø Festival promotiondag på Folkestedet i Aarhus Her afsløres årets festivalplakat, det endelige musikprogram ligesom Rock 'N' Comedy underholder.

/EXP

Sussi og Leo åbner festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce