Skovrejsning i Boulstrup: Er det stadig en plan?

Ole Lyngby Pedersen (V), Uffe Jensen (V) og Lone Jakobi (S) skal på mandag svare på spørgsmål fra to borgere, der undrer sig over, at der ikke er sket skovrejsning ved Boulstrup. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Skovrejsning i Boulstrup: Er det stadig en plan?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådets spørgetid bliver taget i brug på mandag, når to borgere vil høre, hvad der sker med skovrejsningsplanerne ved Boulstrup.

Odder/Boulstrup: Ikke nok med at byrådsmødet på mandag er rykket fra byrådssalen i Odder til Boulstrup Forsamlingshus. Mødet begynder også et kvarter tidligere end normalt, nemlig kl. 16.45.

Årsagen til det er, at der er to borgere, der har fremsendt et spørgsmål til byrådet, som skal besvares i spørgetiden forud for byrådsmødet.

Det handler om det skovrejsningsprojekt ved Boulstrup, som kommunen vedtog at deltage i i august 2013. Baggrunden var en henvendelse fra Odder Vandværk med henblik på skovrejsning på et ca. 140 hektar stort område ved Boulstrup for effektivt at sikre den fremtidige vandforsyning. Projektområdet svarede til 50 års vandindvindingsopland for cirka 4500 personer.

Projektområdet blev i kommuneplan 2013 udlagt til mulig skovrejsning. Skovområdet skulle samtidig være offentligt tilgængeligt som rekreativt område. Byrådet vedtog Indsatsplan for Boulstrup 18. maj 2015.

Siden er der tilsyneladende ikke sket noget, og det er netop det, de to spørgere, Jørgen Pedersen og Jann Worm Pedersen, vil spørge formand for miljø,- teknik- og klimaudvalget Ole Lyngby Pedersen (V), viceborgmester Lone Jakobi (S) og borgmester Uffe Jensen (V) til.

De skal blandt andet svare på, hvilke initiativer Odder Kommune har taget frem til nu for at realisere skovrejsningsprojektet ved Boulstrup? og hvorvidt de er tilfredse med fremdriften af skovrejsningsprojektet?

Skovrejsning i Boulstrup: Er det stadig en plan?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce