Sandwichbar genåbnet efter vandskade

Anne Møller Lassen og en af butikkens ansatte stod mandag klar til at byde strøgkunderne velkommen i den renoverede butik, hvor disken er blevet betydeligt længere. Privatfoto

Sandwichbar genåbnet efter vandskade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejere priser sig lykkelige over, at de havde tegnet en driftstabsforsikring.

Odder: Efter to måneders lukning genåbnede Anne's Frokost & Sandwich mandag i Rosensgade i en nyrenoveret udgave.

Butikken for enden af gågaden har været delvist lukket siden starten af oktober, da kælderbutikken blev ramt af en massiv vandskade. Dog er der hele tiden blevet tilberedt mad i køkkenet ude bagved, hvor bl.a. diverse frokostordninger til firmaer bliver fremstillet.

- Det har været nogle hårde måneder, fordi vi ikke har haft mulighed for at sælge mad til de mange strøgkunder, som normalt kigger ned. Så vi er ovenud lykkelige for igen at kunne yde alle vores kunder fuld service, siger Per Kjær, der ejer butikken sammen med Anne Møller Lassen.

Jeg får ikke provision fra vores forsikringsselskab. Men helt ærligt, så er vi ovenud lykkelige for, at vi havde tegnet en driftstabsforsikring.
Per Kjær, medejer af Anne's Frokost & Sandwich

Opgav salgsvogn

Per Kjær skønner, at han og Anne Møller Lassen er gået glip af en omsætning på omkring 500.000 kr., på grund af vandskaden.

De penge kommer dog ind via den driftstabsforsikring, som virksomheden har tegnet.

- Det er i sådanne situationer, man lærer at sætte pris på sine forsikringer. For selv om vi knoklede på for at få en slags butik op at køre, lykkedes det ikke, siger ejeren og henviser til, at han og Anne Møller Lassen umiddelbart efter skaden forsøgte at få fat i en mobil salgsvogn, som de agtede at stille op i gågaden udenfor butikken. De fik da også fat i vognen, ligesom Odder Kommune godkendte at den skulle stilles op.

- Men lige meget hjalp det, for da Østjyllands Brandvæsen skulle godkende vognen, lød der et rungende nej, fordi vognen ville komme til at stå for tæt på eksisterende bygninger. Så opgav vi hurtigt, siger Per Kjær.

Sandwichbar genåbnet efter vandskade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce