Realdania støtter byudvikling

Odder Kommune vil gerne lave en række pilotprojekter og events i bymidten i løbet af året sammen med Realdania. Erfaringerne skal danne grundlaget for en strategi for udviklingen af Odder midtby. Pressebillede

Realdania støtter byudvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odder Kommune kan se frem til et samarbejde med Realdania for at få lavet en strategi for udviklingen af Odder midtby.

Odder: I forbindelse med Realdanias kampagne "Hovedbyer - Gang i hovedgaden" har Odder Kommune ansøgt Realdania om støtte til udarbejdelse af en byudviklingsstrategi for Odder midtby.

Realdania har netop meddelt, at foreningen vil indgå i et samarbejde med Odder Kommune om udarbejdelsen af en byudviklingsstrategi. Oplægget fra Odder Kommune er at bygge videre på netværk, erfaringer og idéer fra det midlertidige bymidteudvalg, som afleverede sine anbefalinger til Byrådet med idékataloget "Pust liv I byen" i juni 2017.I løbet af foråret 2018 sættes der gang i projektet, hvor en bred gruppe af aktører inddrages i et bymidteforum. Det vil omfatte deltagere i arbejdet under det tidligere bymidteudvalg som ildsjæle, der har bekræftet deres interesse til Odder Kommune i 2018.

Glæder sig

Odder Kommune vil gerne gennemføre en række fysiske pilotprojekter og events i bymidten i løbet af året.

Erfaringerne fra projekterne skal danne grundlaget for strategien for byudvikling.

Byrådet har afsat 624.500 kr. til strategien på budgettet i år, og ansøgningen til Realdania er på et tilsvarende beløb. Strategien ventes vedtaget af byrådet i slutningen af 2019.- Vi glæder os til samarbejdet med Realdania, og ser frem til at fastlægge strategien for udvikling af bymidten, siger borgmester i Odder Kommune Uffe Jensen (V).

Realdania støtter byudvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce