Rådhusparken bliver grøn

Rådhusparkeringen bliver kortvarigt forvandlet til grønt parklandskab. Illustration: Odder Kommune? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Rådhusparken bliver grøn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom og vær med, når Rådhusparkeringen i Odder Kommune kortvarigt forvandles til grønt parklandskab.

Odder: Arbejdet med at lave en ny udviklingsstrategi for Odder bymidte er i fuld gang. Derfor skal der afprøves fire forskellige idéer til byfornyelsesprojekter, også kaldet pilotprojekter. Pilotprojekterne er alle blevet til i samarbejde med Bymidteforum ud fra visionen om Odder som en grøn og levende hverdagsby.

Det første pilotprojekt er en grøn park med arbejdstitlen "Folkeparken", som skaber forbindelse fra Kvickly-området til Polititorvet og Rosensgade. Parklandskabet skal bestå af en stiforbindelse fra Nørregade til Odder Å, opholdszoner, som indbyder til ro og samvær, og aktivitetszoner, hvor man kan bevæge sig, lege og lære.

- Det bliver rigtigt spændende at se, hvordan Rådhusparkering ser ud som en grøn park, og hvordan det vil ændre byen på en positiv måde, siger Kresten Bjerre (B), der er formand for følgegruppen til Bymidteforum i en pressemeddelelse.

Mange aktiviteter

Når parklandskabet er anlagt, vil Bymidteform indbyde alle byens borgere og besøgende til at opleve det midlertidige landskab og afholde forskellige aktiviteter.

Den grønne bypark skal være etableret i perioden 15. september til 6. oktober. På grund af opbygning og fjernelse af parklandskabet vil størstedelen af parkeringspladsen afspærres for biler i cirka fem uger - i perioden mandag 10. september til fredag 12. oktober.

De resterende parkeringspladser mod Aabygade er til gæster på Rådhuset. Handicappede henvises til parkeringspladserne mod Rådhusgade.

Rådhusparken bliver grøn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce