Pakhuset skruer op for musikken

Pakhusforeningens formand Svend Donby (t.v.) og kasserer og næstformand Jørgen Christensen glæder sig til at arrangere endnu flere koncerter i Pakhuset i 2019. Ambitionen er, at Pakhuset skal være et lille kulturhus. Foto: Søren E. Alwan

Pakhuset skruer op for musikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drømmen om at gøre Pakhuset til et lille kulturhus er ved at blive til virkelighed for de frivillige kræfter i Pakhusforeningen.

Odder: Rammerne er der efterhånden ved at være godt styr på i Pakhuset og dertilhørende togvogn. Og møblementet er også blevet moderniseret og gjort nemmere at rykke rundt med, så nu skal der bare proppes endnu mere aktivitet ind i de charmerende rammer på Banegårdspladsen.

Derfor præsenterede Pakhusforeningens bestyrelsesformand Svend Donby fredag eftermiddag et program for 2019, der indeholder flere koncerter end nogensinde.

- Vi vil gerne prøve at gøre huset til et lille kulturhus. og også selv stå bag lidt flere arrangementer, fortæller formanden.

Programmet blev præsenteret i forbindelse med det, der skulle have været en akustisk forsmag på den kommende koncert med Laura Mo. Desværre var sangerinden blevet syg, men det forhindrede ikke bestyrelsen i at byde på lidt til ganen og en reklame for de kommende koncerter.

- vi vil gerne lave flere koncertarrangementer, fordi vi synes det er sjovt, forklarer Svend Donby.

Bestyrelsens kasserer Jørgen Christensen supplerer, at det også skyldes, at der i efteråret blev tjent så gode penge på et par koncerter, at foreningen nu har lidt at stå imod med.

Pakhuset
Pakhuset er en kommunal bygning, der drives af Pakhusforeningen.Bygningen inklusive en gammel togvogn kan lejes ud til private, foreninger, møder, foredrag mv.

Frivilligcentret holder til i den ene ende af bygningen.

Odder Frimenighed lejer huset til gudstjenester og andre større arrangementer.

Åhusene står for cafeen.

Det er kommunen, der står for den udvendige vedligeholdelse af Pakhuset, mens Pakhusforeningen via lejeindtægter og indtægter fra egne arrangementer skal tjene penge til indvendige investeringer.

Man kan læse mere om huset, og hvad man kan opleve der på www.pakhuset-odder.dk eller på facebook.com/PakhusetOdder

Populært blues

Særligt blueskoncerterne var populære, og der er da også allerede godt gang i billetsalget til de blueskoncerter, der ligger i 2019.

Årets første to arrangementer i Pakhusforeningsregi er dog ikke blues men derimod koncerten med Laura Mo 2. februar og et rejseforedrag om USA i slutningen af februar.

Herefter bliver salen lukket for publikum i marts, for at undergå en tiltrængt totalrenovering, som der er blevet råd til med hjælp fra den kommunale vedligeholdelseskonto.

26. april spiller Shades of Blue blues, mens de næste to blueskoncerter i Pakhuset med Billy Cross Band og Grarup Allstars er planlagt til efteråret.

Og så må Pakhusforeningen bare krydse fingre for, at andre koncertarrangører i kommunen ikke lægger arrangementer alt for tæt på.

- Vi håber, at den nye Odder Kulturforening blandt andet kan skabe et sted, hvor arrangementer samles, så foreningerne kan få et overblik og dermed prøve at koordinere aktiviteterne, siger Svend Donby.

Pakhuset skruer op for musikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce