Odder skal være Klimakommune Plus


Odder skal være Klimakommune Plus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu genfremsætter De Radikale beslutningsforslaget om, at Odder Kommune skal gå efter at opfylde alle kriterier for at blive Klimakommune Plus. Forslaget er allerede vedtaget for et år siden, men intet er sket, mener byrådsmedlem.

Odder Kommune: De Radikale fik sidste år på byrådsmødet 9. september vedtaget, at Odder Kommune målrettet skulle gå efter at opfylde samtlige kriterier for Klimakommune Plus. Kriterier, som er opstillet af Danmarks Naturfredningsforening.- Vi var dengang glade og meget optimistiske over, at byrådet enstemmigt bakkede op om forslaget, som for alvor skulle bringe Odder Kommune i den grønne førertrøje. Så meget større er skuffelsen over, at der intet er sket siden. Jeg vil ikke acceptere, at et beslutningsforslag, der er vedtaget i byrådet, bliver syltet Det går ikke og er helt uacceptabelt og stærkt utilfredsstillende, skriver det radikale byrådsmedlem Kresten Bjerre i en pressemeddelelse.

Det er hans opfattelse, at langt de fleste borgere er klar over, at den varme sommer og senest oversvømmelserne for kort tid siden i Odder by viser, at klimaforandringerne er over os.Så der skal ske noget, mener Kresten Bjerre.

Mindre CO2-udslip

Han har oplevet, at en række medlemmer af byrådet mere eller mindre har givet udtryk for, at der for et år siden slet ikke blev vedtaget noget som helst om, at Odder Kommune skal opfylde alle kriterier for at blive Klimakommune Plus.

Men nu genfremsættes forslaget, og så må byrådet jo vise, om man vil stemme for forslaget, mener de radikale.

Indholdet i forslaget er: energirenovering i boligerne, klimatilpasning i byerne, fremme økologisk drift på kommunens arealer og sætte fokus på grønne indkøb. Aftalen forpligter Odder Kommune til at nedbringe CO2-udslippet med to procent om året.

Odder skal være Klimakommune Plus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce