Nye medlemmer til Handicapråd udpeget


Nye medlemmer til Handicapråd udpeget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odder: Byrådet har nikket ja til sammensætningen af handicaprådet frem til 2021.

Fra forvaltningen har man udpeget social- og borgerservicechefen samt lederen af Børne- og Familiecentret.

Byrådet har, efter indstilling fra Danske Handicaporganisationer, udpeget Vive Nødvig (suppleant Aage Poulsen), Lis Sørensen (suppleant Tom Møller Jensen) og Hanne Westergaard (suppleant Hanne Meldgaard Jensen).

Ejvind Mortensen repræsenterer Landsforeningen Ligeværd.

Handicaprådet har som opgave at rådgive byrådet i handicappolitiske spørgsmål og formidle synspunkter mellem borgerne og byrådet om lokalpolitiske spørgsmål, der vedrører mennesker med handicap. Byrådet har pligt til at høre handicaprådet over alle initiativer, som har betydning for mennesker med handicap.

I Odder Kommune har handicaprådet siden 1. april 2006 bestået af otte medlemmer. Rådet er sammensat således, at fire medlemmer repræsenterer kommunen (to fra Byrådet og to fra forvaltningen) og fire medlemmer repræsenterer handicaporganisationerne (tre medlemmer er udpeget efter indstilling fra DH og et medlem fra en lokal organisation uden for DH).

Handicaprådet skal sammensættes således, at medlemmerne repræsenterer forskellige handicapgrupper og forskellige sektorer i kommunen, herunder både voksne og børn med handicap.

Byrådet har på det konstituerende møde 12. december 2017 besluttet at udpege Ole Lauth (A) med Claes Jensen (A) som suppleant samt Lene Midtgaard (V) med Finn Thranum (V) som suppleant til handicaprådet.

Nye medlemmer til Handicapråd udpeget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce