Ny uddannelse i støbeskeen

Nogle slagter-lærlinge vil specialisere sig at lave eksempelvis pølser, andre færdiglavet tapas - men alle tager i øjeblikket den samme uddannelse. Det vil en ny uddannelse måske lave om på. Foto: Søren E. Alwan

Ny uddannelse i støbeskeen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hou: At det er lykkedes Torben Enghøj at få fat i en lærling glæder formanden for Danske Slagtermestre Leif Wilson Laustsen. Efter år med mangel på lærlinge oplever han faktisk, at interessen for faget er steget en lille smule.

- Men ikke nok, og derfor er vi i Slagterfagets Fællesudvalg ved at se på uddannelsen, så lærlinge fremover kan få et uddannelsesforløb, der er langt mere baseret på moduler. I dag bliver alle slagterlærlinge uddannet i de samme ting, uanset om de er ansat hos en slagtermester, i et varehus som Coop eller et helt andet sted. Det har nok været en forældet holdning, idet nutidens unge gerne vil specialisere sig. Derfor håber vi at kunne præsentere en ny uddannelse, hvor lærlingen hos en slagtermester eksempelvis lærer at lave pølser og ham eller hende i en delikatesseafdeling at lave tapas, smørrebrød og så videre, siger formanden og understreger, at uddannelsen endnu kun er i støbeskeen. Før den kan blive en realitet skal der nemlig laves en helt ny uddannelsesaftale.

Ny uddannelse i støbeskeen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce