Ny bog bygger på La Bohème

Anne Marie Johansen har illustreret bogen "Billeder fra et bohemeliv". PR-foto

Ny bog bygger på La Bohème

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny bog: Forfatteren Søren Schelling fra Odder står bag en ny bog, "Billeder fra et bohemeliv", der frit er fortalt efter Puccinis opera La bohème.

Bogen handler om den aldrende maler Marcel, der efter et halvt århundrede genser en række billeder, han malede i sine ungdomsår.

Gensynet fremkalder minder om en svunden tid, hvor han sammen med en gruppe venner udlevede sine drømme om et kunstnerliv på et koldt loftskammer i Paris.

Fortællingen bygger i store træk på operaen La Bohème, men trækker sig også fri af handlingen og sættes ind i en ny sammenhæng.

Bogen er illustreret af Anne Marie Johansen.

Bogen er Søren Schellings anden operafortælling. Tidligere har han udgivet "Fuglefængeren", der er en fri fortælling over Mozarts opera Tryllefløjten.

Søren Schelling er cand.mag. i litteratur, sprog, retorik og formidling fra Aarhus Universitet og tidligere klassisk sangstuderende ved Det Jyske Musikkonservatorium, hvor han har været grebet og inspireret af operaens magiske univers.

Bogen præsenteres i Biffen lørdag 19. januar kl. 10, hvor forfatter og illustrator kommer. Selve fortællingen med historie, musik og illustationer projiceret op på en baggrund kan opleves i Biffen onsdag 6. marts kl. 18.

Ny bog bygger på La Bohème

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce