Norsminde for fulde sejl

Norsminde for Fulde Sejl tiltrækker altid mange gæster til. Arkivfoto

Norsminde for fulde sejl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havnefesten lørdag 9. juli har fokus på havnekultur, fødevarer fra havet og forskellige aktiviteter i havnebassinerne og fjorden.

Norsminde: For 11. år i træk inviteres klubber og foreninger til havnefest i Norsminde - i år lørdag 9. juni kl. 11 - 17. En fest med fokus på havnekultur, fødevarer fra havet og forskellige aktiviteter i havnebassinerne og fjorden.

De fleste af aktiviteterne er gratis, og der er også gratis entre.

Ved jollehavnen kan børnene muntre sig med krabberæs, snobrødsbagning, lege og små konkurrencer. Eller de kan løbe på vandet i de store waterballz.

Lopper og vand

Som noget nyt introduceres i år et børneloppemarked, hvor man kan købe og sælge børneting. Ryd op i gemmerne og sælg dit gamle legetøj, børnetøj du er vokset ud af eller andre børneting.

Loppemarkedet finder sted kl. 11-17. Det er gratis at stille en bod op, hvis man er et barn. Tilmelding telefonisk eller på sms senest 7. juni. På havnen bag Fiskehuset holdes det sædvanlige kræmmermarked.

Der bliver også rig lejlighed for alle til at kaste sig i bølgen blå på forskellig vis. Kajakklubben tilbyder prøveture under vejledning af erfarne kajakroere. Det gælder også for børn fra 6 år, hvis de ledsages af en voksen.

Hos Yachtklubben kan man få vind og vand i håret i sejlads med forskellige både. Eller man kan tage på havnerundfart med jollen "Bette Jens". Hvis man har lyst til en længere sejltur er der mulighed for en tur til havs med det gamle museumsskib "Ålekvasen Anna af Aarhus".

Skibet anløber havnen ved 12 tiden, og inden sejladserne starter, er der åbent skib for alle interesserede.

Mad og drikke

Det nyrestaurerede Fiskehus, Norsminde Kro og Ib og Michaels Havnekøkken byder på maritime oplevelser til ganen. Der er også gode muligheder for at skylle efter med en kold øl eller vand.

Hvis man mere er til de traditionelle pølser, kan de fås i kiosken og ved Jolleklubben.

Man kan nyde havnepromenaden og lytte til Erik Moes, der spiller stemningsfuld harmonikamusik på kajen. Man kan også kikke ind i Yachtklubben, hvor lokalarkiverne fra Saxild og Malling viser en udstilling om erhverv og fritid i Norsminde.

Norsminde for fulde sejl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce