Mountainbike-rute kan være på trapperne i Odder

Her er et forslag til, hvordan et spor kunne etableres.

Mountainbike-rute kan være på trapperne i Odder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ansøgning om et træningsområde i Bisgaardsskoven er nu blevet sendt i partshøring. Dermed kan vejen være banet for en decideret mountainbike-rute i Odder.

Odder: Et skovareal i Bisgaardsskoven, der har adresse på Skovdalsvej, og er ejet af Odder Kommune, kan i fremtiden blive hjemsted for mountainbike-træning i Odder. I hvert fald er forslaget til ruten, der stammer fra kræfter fra Odder Atletik og Motion, nu blev sendt i partshøring.

Morten Underlien Jensen er en del af styregruppen i triatlon-delen i Odder Atletik og Motion, og han er en bagmændene bag projektet. Indtil nu har de kørt rundt på cykelstier i Odder for at træne, men det ser de gerne en ende på.

- Behovet er opstået, fordi har vi har kørt rundt i byen, og det er der nogle, der ikke har været helt tilfredse med, fordi de synes, vi fylder for meget på cykelstierne. Derfor er kommunen blevet spurgt, om de har noget jord, de kan tilbyde os at træne på, og det er så blevet skoven bag affaldspladsen, forklarer Morten Underlien Jensen.

 

 
 

Hensynsfuldt spor

Med partshøringen er det blevet tid til, at naboer og andre parter skal indgive deres høringssvar, inden Odder Kommune kan udstede tilladelse til projektet.

Indtil videre ligger det allerede fast, at en eventuel MTB-bane i skoven ikke vil kunne bruges til træning hver tredje søndag i måneden, da rollespilsforeningen Kimbri hører til i området på de dage, ligesom maj måned også er fritaget for kørsel på grund af rådyrenes læmmingsperiode.

Folkene fra Odder Atletik og Motion har til hensigt at etablere et decideret mountainbike-spor.

- Vi vil selvfølgelig lægge sporet så hensynsfuldt som muligt over for alle. Der er ikke så meget plads, så det vil også blive et kompakt spor til sjov. Og så vil vi sørge for, at folk udenom så vidt muligt ikke bliver forstyrret, understreger Morten Underlien Jensen.  

Hensigten med partshøringen er at give folkene fra Odder Atletik og Motion samt kommunen mulighed for at vurdere, om eventuelle gener for naboer og omgivelserne i visse tilfælde kan afhjælpes eller mindskes.

Parterne skal indgive deres svar senest 23. oktober, inden kommunen kan tage endelig stilling til ansøgningen.

Mountainbike-rute kan være på trapperne i Odder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce