Mer' musik: Metal-Gylling får rockfestival

Rockmusikken skal have en endags-festival i Gylling. Det er foreningen Metal i Forsamlingshuset, der står bag planerne. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Mer' musik: Metal-Gylling får rockfestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hads Herred Rockfestival 2019 skal foregå store bededag på sportspladsen. Efter planen skal 10 bands spille i løbet af dagen.

Gylling: Tag til sportspladsen og hør noget hård rock, køb et par hjemmestrikkede sokker og drik nogle øl. Og tag bare børnene med. Sådan lyder ideen fra folkene, der har stået bag en række metalkoncerter i Gylling Forsamlingshus. De vil lave en festival med masser af musik på store bededag, fredag 17. maj, næste år.

- Vi synes, det kunne være sjovt at prøve. Vi har lanceret det som et event på Facebook, og lige nu er vi i gang med at snakke med politiet og få godkendelser til projektet. Og vi har lavet en husstandsomdeling til borgerne i nærheden, siger Morten Skak Ottosen.

Han er med i foreningen Metal i Forsamlingshuset (MIF), som efterhånden har lavet 18 koncerter i forsamlingshuset. Nu vil MIF prøve kræfter med en festival, og der skal flere aktører med. Maden er udliciteret til Gylling Mølle, så den kan tjene lidt penge.

- Og så har jeg en utrolig våd drøm om, at vi kan få de lokale pensionister med på ideen. Jeg har altid ønsket, jeg kunne tage et par strikkede sokker med hjem fra en metalkoncert. Måske vi kunne få dem til at lave et eller andet hæklet, som de kan sælge fra en bod, siger Morten Skak Ottosen.

Mit succeskriterium er, at der kommer 300 mennesker. Vi vil hellere lave en succes, hvor folk har det sjovt, end at tjene store penge.
Morten Skak Ottosen, festivalarrangør

Regn med den hårde rock

Efter planen skal 10 bands spille, og de bliver valgt nøje ud. Publikum kan primært forvente hård rock.

- Otte af 10 bands er ikke hårdere end Volbeat, og så har vi to, der nok er lidt vildere. Det er helt bevidst, vi har valgt at lande det sådan. Det vil være dumt at skyde sig i skoen med dødsmetal hele vejen igennem. Vi håber, vi kan lande det, så folk vælger at sige: Vi kan godt tage børnene med, siger Morten Skak Ottosen.

En hoppeborg og andre tiltag skal sørge for underholdning til børnene, og festivalen bliver low budget. Altså ikke et hjørne med champagne og sushi.

- Det bliver ikke smukfest, men det bliver hyggeligt. Og jeg håber, vi kan begynde at sælge billige billetter før jul og dryppe bandnavne ud, siger festivalarrangøren.

Billetpriserne forvente at blive omkring 200 kroner for voksne.

Mer' musik: Metal-Gylling får rockfestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce