Madmarked på Brandbygegaard hos Lone Landmand og Søren Sørøver - med Folkemiddag lørdag aften

Det store madmarked på Brandbygegaard er et tilløbsstykke, hvor små producenter og forhandlere af gode madvarer tilbyder deres produkter i den store trælade. Her er også brugskunst og smukke unika samt mulighed for at få en snak om tingene. Privatfoto

Madmarked på Brandbygegaard hos Lone Landmand og Søren Sørøver - med Folkemiddag lørdag aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I weekenden 9.-10. slår værtsparret på Brandbygegaard dørene op til stort madmarked, hvor små producenter og forhandlere indenfor ordentlig mad, brugsting og beklædning tilbydes i den store trælade.

Odder: "En hyldest til den gode mad" er mottoet for værtsparret på Brandbygegaard, der i weekenden 9.-10. juni slår dørene op til sommerens første store madmarked. Som altid ved markederne, fortæller værtsparret, er gården åben og et besøg værd. Kom og klap gederne samt de mange andre dyr, og gå en tur rundt for at kigge på frodigheden i køkkenhaven, vinmarken, æbleplantagen og drivhuset.

Søren Sørøver og Lone Landmand laver mad til salg i boden, så selvfølgelig kan du spise en økologisk frokostret eller kage, når du er ude på landet. Til maden kan der købes økologiske drikkevarer skabt på gården - hjemmelavet saft, de helt særlige øl fra Brandbygegaard Bryghus og vinene lavet på gårdens druer og æbler.

Lørdag aften - 9. juni - inviterer værtsparret på Brandbygegaard til Folkemiddag med musikalsk underholdning. Menuen er denne gang helt vegetarisk, men Lone Landmand lover, at der venter alle en smagsoplevelse, man ikke vil undvære. Privatfoto
Lørdag aften - 9. juni - inviterer værtsparret på Brandbygegaard til Folkemiddag med musikalsk underholdning. Menuen er denne gang helt vegetarisk, men Lone Landmand lover, at der venter alle en smagsoplevelse, man ikke vil undvære. Privatfoto

Folkemiddag

Traditionen tro er der lørdag aften Folkemiddag med landbuffet ca. kl. 18.30. I år har Lone Landmand og Søren Sørøver besluttet, at aftenens retter bliver vegetariske. Det vil sige, at den efterhånden klassiske, helstegte øko-grisekølle ikke dukker op på bordet. Og hvorfor så det?

Det handler hverken om lyst til at bestemme over andres kødforbrug eller om at spare på indkøbet til middagen. Det er slet og ret for at vise et eksempel på, hvordan man kan skabe en stor spiseoplevelse uden kød og inspirere til at tænke lidt mere grønt ind i hverdagen.

Parret vover pelsen, og lover, at de vil gøre alt, så gæsterne får en helt særlig oplevelse af, hvad vegetarisk mad kan.

I forbindelse med middagen vil Tine Mynster og sønnen Johannes Mynster fra Alrø komme og spille og synge for gæsterne.

Madmarked på Brandbygegaard hos Lone Landmand og Søren Sørøver - med Folkemiddag lørdag aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce