Lokalt projekt er med i finalen til stor pris

Escape Room Odder - Escape Attic er indstillet til en pris. Foto: PR

Lokalt projekt er med i finalen til stor pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Escape Room Odder - Escape Attic er indstillet til pris hos Feriepartner Danmark.

Odder: Tidligere på året modtog Escape Room Odder - Escape Attic 10.000 kroner fra Feriepartner Odder-Juelsminde.

Nu er der måske endnu flere penge på vej til det fine initiativ. Escape Room er nemlig blevet indstillet til at modtage årets hovedpris, som det bedste lokale initiativ i Danmark i 2018 i konkurrence med 17 andre projekter.

Den landsdækkende kæde af feriehusudlejningsbureauer i Feriepartner Danmark har i år støttet lokale arrangementer og idéer med mere end 1 million kroner.

Året afsluttes således med en kåring af de tre bedste, der samlet får yderligere 100.000 kroner.

En god oplevelse

- Vi har valgt at indstille Escape Room til finalen fordi projektet lever op til intentionerne med prisen om at skabe en god oplevelse for både beboere og turister her i Odder og ved OdderKysten, siger Edith Derdau fra Feriepartner Odder-Juelsminde.

Escape Room er et slags computerspil, der er taget ud af PCén og ind i rigtige omgivelser, som man kan gå rundt og spille i. Escape Room har været åbent siden midten af juni i år.

Rummet indeholder en serie af spor og ledetråde, som deltagerne skal følge for at løse opgaven, så der er både teknik, fantasi, samt ord- og talgåder involveret. Spillet henvender sig til alle uanset alder. Feriepartner Danmark gentager uddelingen af midler til lokale ildsjæle og projektmagere i 2019. Allerede nu er det muligt at søge om midler til et arrangement i 2019.

Fristen for ansøgninger er 1. februar.

Lokalt projekt er med i finalen til stor pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce