Hjælp en ung kvinde godt i vej

Ikke alle har de samme ressourcer med hjemmefra. Derfor kan det være en stor hjælp med en frivillig mentor. Pressefoto.

Hjælp en ung kvinde godt i vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mentornetværket PIFT mangler frivillige til at støtte unge kvinder med job, uddannelse og generelt sociale forhold.

Odder: En flok frivillige hjælper og støtter unge kvinder i Odder. Det mentorindsatsen PIFT, der blandt andet samarbejder med Odder Kommune, som står bag. Seks unge kvinder har deres egen støtte fra en frivillig, der hjælper den unge kvinde i forhold til uddannelse, job og sociale forhold. Formålet er at få de unge kvinder ud af "systemet" og med hjælp fra helt almindelige mennesker fastholde dem i job og uddannelse og en vej frem.

Lige nu søger man flere frivillige, som har lyst til at være med i arbejdet, da der er mange flere unge, som gerne vil have en at støtte og hjælpe, når de støder på udfordringer. Og man bliver klædt godt på til opgaven. De kommer på et introduktionskursus og der er tæt opfølgning i løbet af mentorforløbet samt mulighed for kontakt til et ekspertpanel af fagprofessionelle. Som noget nyt er der netop startet en mentorgruppe op i Odder, hvor mentorerne mødes lokalt og deler erfaringer.

En mentor har stor værdi

- Vi har oplevet en kæmpe opbakning til PIFT i Odder. Mange brænder for at være en støtte i et ungt menneskes liv, så vi fik hurtigt opbygget et stærk mentorkorps, siger Maja Kjærsgaard, projektkoordinator i PIFT i en pressemeddelelse. En af de frivillige mentorer i Odder, er Lisbeth Skovgaard, der er pædagog og har arbejdet med unge i mange år: -Som frivillig mentor får jeg indsigt i et ungt menneskes udfordringer. Det minder mig om, at mange af de gode værdier, som vi i det daglige regner for en selvfølgelige, skal nogle kæmpe hårdt for. Her har en støttende mentor en stor værdi, siger hun. Du kan læse mere på www.pift.nu.

Hjælp en ung kvinde godt i vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce