Gymnastik Odder kan ikke finde folk til foreningens bestyrelse

Der er mange, der gerne vil gå til gymnastik, men ikke nok der vil være med i bestyrelsen, så derfor skal der være ekstraordinær generalforsamling i Gymnastik Odder. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Gymnastik Odder kan ikke finde folk til foreningens bestyrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnastik Odder har 700 medlemmer, men kun fem bestyrelsesmedlemmer. Det er kun halvdelen af dem, der burde være der og der er ingen suppleanter. Nu indkalder bestyrelsen til en ekstraordinær generalforsamling i håb om at få flere ind i bestyrelsen

Odder: Det er sjovt at gå til gymnastik, og det er der heldigvis mange i Odder og omegn, der gerne vil, hvorfor Odder Gymnastik da også har 700 medlemmer. Men lysten til at dyrke gymnastik indebærer ikke nødvendigvis ønsket om at deltage i det frivillige arbejde, der er nødvendig for at få så stor en forening til at fungere. Det har man måttet sande i bestyrelsen, hvor der i øjeblikket sidder fem personer - og ikke de ti, der burde være der. Og de har ingen suppleanter at trække på. Til overmål har to medlemmer af bestyrelsen meddelt, at de ikke genopstille næste år.

- Der var to medlemmer af bestyrelsen som gik ud ved generalforsamlingen i februar i år og vi fik kun et nyt medlem. Et af medlemmerne rejser til udlandet i august, hvilket betyder at bestyrelsen reduceres yderligere. Vi tør simpelthen ikke vente til februar og håbe på at få nye medlemmer. Så bestyrelsen er enige om, at det er at udvise rettidig omhu at indkalde til ekstraordinær generalforsamling nu og forhåbentlig få nye bestyrelsesmedlemmer allerede nu. Så får vi en fornuftigt drift af foreningen", siger formand Jesper Bøgild i en pressemeddelelse.

En frivillig opgave

Jesper Bøgild påpeget, at Gymnastik Odder er en forening, der drives gennem frivilligt arbejde af instruktører og bestyrelse. Nu indkalder man til ekstraordinær generalforsamling 16. juni kl. 13.30 i Spektrum Odder. Der er fem ledige bestyrelsespladser og to ledige suppleantpladser.

- "Der er ikke andre end foreningens medlemmer til at holde foreningen i gang, og fra bestyrelsens side håber vi, at medlemmerne vil tage ansvar - ikke kun for sig selv eller deres eget barn, men for os alle og alles børn, fastslår formand for Odder Gymnastik Jesper Bøgild.

Gymnastik Odder kan ikke finde folk til foreningens bestyrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce