Flere p-pladser på vej i midtbyen

Inden længe vil 12 nye offentlige parkeringspladser dukke op ved Ålykkecentret. Foto: Søren E. Alwan

Flere p-pladser på vej i midtbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Manglende parkeringspladser ved nybyggerier betaler for 12 offentlige parkeringspladser ved Ålykkecentret.

Odder: Der er brug for flere parkeringspladser i midtbyen. Derfor vil 12 offentlige parkeringspladser inden længe blive etableret på Mejerivej ved Ålykkecentret. Pladserne vil aflaste området omkring Kirkecenteret og aktivitetshuset, hvor der ofte er trængsel. Samtidig ligger parkeringspladserne meget tæt på centrum.

Det vil koste omkring 780.000 kroner at etablere de nye parkeringspladser. Pengene besluttede byrådet på det seneste møde at tage af den såkaldte parkeringsfonds midler.

Parkeringsfonden er finansieret af indbetalinger fra borgere, der har fået dispensation fra bestemmelserne om parkeringsarealer på egen grund mod at indbetale til fonden. Bestemmelserne siger, at der skal være et vist antal parkeringspladser koblet til et byggeri, men der kan søges dispensation fra det, hvor bygherren så i stedet er forpligtet til at indbetale et beløb pr. manglende parkeringsplads til parkeringsfonden.

På parkeringspladsen mellem Rathlousgade og Gersdorffsgade blev der etableret 69 pladser i 2005, og der er 15,5 ledige parkeringspladser. For at kunne imødekommende fremtidige ønsker om køb af parkeringspladser i midtbyen har byrådet godkendt, at arealet ved Mejerivej 3, hvor der for år tilbage blev revet en ejendom ned, anlægges 12 offentlige parkeringspladser.

I parkeringsfonden er der pr. 31. december 2018 i alt indbetalt 1.106.837,62 kr.

Parkeringen etableres med asfaltbelægning til en pris af 780.000 kr.

Flere p-pladser på vej i midtbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce