Festival vil rykke musikkulturen på landet

Der bliver gået til stålet for at få Brandbygegaars lade klar til livekoncerter pinsesøndag. Fra venstre er det Ole Bach fra Odder Little Culture Club, Lone Landmand og Søren Sørøver fra Brandbygegaard. Foto: Søren E. Alwan

Festival vil rykke musikkulturen på landet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brandbygegaards lade er vant til at danne ramme om madmarkeder og folkemiddage. Nu skal der også være musikfestival.

Amstrup: En stor bunke murbrokker er det første man møder, når man træder ind i den store lade på den økologisk drevne gård Brandbygegaard ved Amstrup.

Det kan derfor ved første øjekast synes utopisk, at lokalet pinsesøndag skal være klar til 549 gæster, inklusive de tre bands, der skal stå på scenen. Men ikke desto mindre er det planen for ejerne af Brandbygegaard Søren Sørøver og Lone Landmand og deres nye musikalske legekammerater fra Odder Little Culture Club (OLCC).

- Vores madmarkeder og folkekøkken-arrangementer kører efterhånden, og da vi er rigtig glade for musik, vil vi gerne lave en musikfestival. Vi havde selv tænkt jazz, men så faldt vi i snak med Odder Little Culture Club i forbindelse med Savage Rose koncerten og indledte et samarbejde med dem, forklarer Søren Sørøver.

Samarbejdet går i al sin enkelthed ud på, at OLCC sørger for musikken. Og det blev ikke jazz, men derimod roots-genren, der kommer til at fylde laden pinsesøndag fra kl. 15. Northern Assembly, Laura Mo og Jonah Blacksmith vil skiftes til at indtage scenen.

Det er bedre at flytte verden ved selv at gøre noget, end ved at bede andre om det.
Lone Landmand, Brandbygegård
Brandbygegård Live
Brandbygegård Live finder sted søndag 20. maj og er arrangeret i samarbejde mellem Brandbygegård v. Lone Landmand og Søren Sørøver og Odder Little Culture Club.

Dørene åbnes kl. 15 og bandet Northern Assembly går på kl. 16.15.

Fra 18.00-19.30 er der økologisk buffet fra Brandbygegård, inden dørene åbnes for aftengæsterne.

Laura Mo går på scenen kl. 20.15 og aftenen sluttes af med koncert med Jonah Blacksmith, der spiller fra kl. 22.00

Der er mulighed for at overnatte i medbragt telt eller campingvogn, da Brandbygegård ligger langt fra offentlige transportmidler.

Billetter til Brandbygegård Live kan købes på www.odderbilletten.dk
Der stod indtil for ganske nylig et fyrrum i laden, men den
Der stod indtil for ganske nylig et fyrrum i laden, men den "kasse" ville ødelægge lyden til de kommende livekoncerter, så nu er den revet ned. Foto: Søren E. Alwan

Kulturel steppebrand

Laura Mo er de seneste måneder brudt igennem lydmuren med sangen Steppebrand.

Og det med steppebrand er også OLCCs ambition.

- Vi vil gerne starte en kulturel steppebrand, siger Ole Bach, der er en af stifterne og bestyrelsesmedlem i OLCC.

Foreningens mission er at gøre Odder Kommune til et fantastisk koncerthjørne.

- Vi vil prøve nogle ting af, og vi tør gøre det, fordi vi tror på, at vi kan skabe miljø og oplevelser, og en god fortælling, siger Ole Bach.

Foreningen havde egentlig sit udgangspunkt i kulturkøkkenet, men det er under renovering og er i øvrigt heller ikke altid stort nok til foreningens ambitioner. Derimod laver foreningen meget gerne flere koncerter i Remisen efter succesen med Savage Rose, og meget gerne i tematiske samarbejder som det, foreningen har indledt med Brandbygegaard.

Både Ole Bach og parret fra Brandbygegaard håber, at Brandbygegaard Live kan blive til mere end en endagsfestival allerede næste år. For der er ikke langt fra tanke til handling hos nogle af parterne.

- Vi vil hellere gøre noget og træffe beslutninger end at sidde og snakke om det, siger Ole Bach.

Odder Little Culture Club arrangerer heldags pinsekoncert sammen med Brandbygegaard. Sangerinden Laura Mo er en af gæsterne på scenen den dag. Foto: Søren E. Alwan
Odder Little Culture Club arrangerer heldags pinsekoncert sammen med Brandbygegaard. Sangerinden Laura Mo er en af gæsterne på scenen den dag. Foto: Søren E. Alwan

Festival vil rykke musikkulturen på landet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce