Børn bange for buksevand

Der skal ikke vand ind i hjerterummet på Skovbakken. Derfor er den traditionelle vandkamp aflyst sidste skoledag. Arkivfoto

Børn bange for buksevand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odder: Det er ikke, fordi den nye Skovbakkeskole ikke kan tåle vand, at skolens ledelse har valgt at stoppe traditionen med vandkamp sidste skoledag.

- Det er rigtigt, at vi ikke vil have vand ind på den nye skole. Men det er andre årsager, der er den primære grund, siger Birgitte Boel, der er leder af udskolingen på Vestskolen afd. Skovbakken.

Hun har gennem årene oplevet flere børn, der simpelthen ikke tør komme i skole sidste skoledag, fordi vandkampen tager overhånd.

- Der er endda forældre, der har bedt børnene fri denne dag på grund af vandkampen. Det har givet nogle knubs for nogle børn, siger hun.

Hun har også oplevet, at eleverne ikke har overholdt reglerne om, at børn, der blev inde, ikke var med i vandkampen.

- Selvom vi har haft lærere til at stå vagt ved dørene, er børn blevet hentet ud igen, siger Birgitte Boel.

Nye traditioner

I stedet for vandkampen har en gruppe elever været med til at planlægge en sidste skoledag med karnevalsoptog, fodboldkamp mellem 9. klasse og lærerne og selvfølgelig karamelkast.

- Vi har fået en ny skole, og så er det også tid til at ændre på traditionerne, siger Birgitte Boel og tilføjer, at der i øvrigt heller ikke er vandkamp på Parkvejens Skole. Og det er ikke noget nyt.

Sidste skoledag er i år 31. maj.

Efter festlighederne på skolen står en gruppe forældre for et fælles arrangement for alle kommunens 9.- og 10-klasses elever, ligesom det også er forældre, der står for en aftenfest i Hundslund, der tidligere blev arrangeret af det nu nedlagte Ungdomsråd.

Børn bange for buksevand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce