Aarhus-kvartet udstiller

Ill.: Tegning, "Columns in Water", Anne Thinggaard

Aarhus-kvartet udstiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev Plys Løssl, Marianne von Tangen Buskov, Karen Exner og Anne Thinggaards kunst i Kunstværket.

Odder: De fire Aarhus-kunstnerne Plys Løssl, Marianne von Tangen Buskov, Karen Exner og Anne Thinggaard udstiller i Kunstværket i Vitapark.

Der holdes fernisering fredag 10. maj kl. 16, og udstillingen er herefter åben på fredage, lørdage og søndage til og med 26. maj. Artist Talk tirsdag 14. maj kl. 19.

De fire mødte hinanden på Århus Kunstakademi og samarbejder indenfor skulptur, maleri, tegning, foto og tekst.

De har stor glæde af den faglige gruppe og bruger hinandens kompetencer til blandt andet individuel fokusering og målsætning med fælles menneskelige vilkår og udfordringer.

Ill.: Skulptur,
Ill.: Skulptur, "Støvtråde", Marianne von Tangen Buskov

De fire kunstnere

Plys Løssl er meget inspireret af naturen og arbejder med farvetoner og nuancer. For tiden undersøger Plys forholdet mellem det pastose og det transparente.

Marianne von Tangen Buskov kredser i sit kunstneriske arbejde hovedsagelig om forgængelighed. En undersøgelse af materiale, form, overflade og gentagelse. Lige nu er Marianne optaget af at få en transparens ind i sit udtryk.

Karen Exners oliemalerier med dagligdags motiv iagttages og genopstår i sin egen fortælling i serier. I billederne og den maleriske proces er et nærvær, hvor motivet tildeles opmærksomhed for en stund.

Anne Thinggaard arbejder i øjeblikket med tegning på papir i blyant og tusch, manipulerede fotos og tekstværker. Motiverne spænder fra hjemlige, tilfældige bunker til forladte parkeringskældre og rumskibe.

Ill.: Maleri,
Ill.: Maleri, "Plys art", Plys Løssl
Ill.: Maleri, Karen Exner
Ill.: Maleri, Karen Exner

Aarhus-kvartet udstiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce