AK Computers bliver del af kæde

Direktør for Labtech Data, Frank B. Andersen, har gjort det til sit speciale at opkøbe mindre it-virksomheder og føre dem videre. I begyndelsen af august købte han AK Computers i Odder. Pressefoto

AK Computers bliver del af kæde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anders Katholm fortsætter som daglig leder af Labtech Datas butik på Banegårdsgade

Odder: Der bliver i disse uger flyttet en del rundt på varerne, tilført nye samt gjort klar til ny indretning i AK Computer på Banegårdsgade. For ejeren Anders Katholm afhændede 1. august sin forretning til kæden Labtech Data.

Overtagelsen betyder dog ikke, at den nu tidligere ejer forlader butikken. Tvært imod vil Anders Katholm fremover være en del af det team på 60 medarbejdere, der er ansat i en af Labtechs 18 forretninger. I Odder skal der i den nærmeste fremtid også ansættes et par af de elever, som direktør Frank Bisgaard Andersen gået på jagt efter.

Vores nye butik i Odder bliver i disse uger renoveret og fyldt med nogle af de varer, som vi markedsfører os på.
Frank B. Andersen, direktør for Labtech Data A/S

IT specialister siden 1993

Labtech Data A/S blev grundlagt i 1993 af netop Frank Bisgaard Andersen fra Aalborg. Han har siden gjort det til sin opgave at opkøbe mindre it-forretninger og via bl.a. fælles indkøbsordninger og markedsføring at sikre dem. Langt de fleste butikker findes i dag nord for Aarhus, men nordjyden ekspanderer hurtigt og har allerede planer om at åbne butikker i Vejle- og Koldingområdet. På Sjælland findes der allerede tre Labtech-butikker.

Ud over at sælge it-løsninger med serviceordninger, markedsfører virksomheden sig også på bl.a. reparation af PC, Macbook, iPhone og iPad samt rådgivning om bl.a. software, hardware, gamingudstyr, printere, opgradering af computere og meget andet.

En anden kompetence er Labtech Datas erhvervsafdeling, der yder IT support og service for virksomheder, der har behov for eksempelvis it infrastruktur, serverovervågning og IT sikkerhed. Derfor findes der i dag erhvervsafdelinger i både Herlev og Aalborg. De ansatte her sikrer en professionel løsning, så virksomhederne kan føle sig sikre mod hackerangreb og servernedbrud.

Frank B. Andersen fortæller, at forretningen i Odder i den nærmeste fremtid vil undergå en mindre forvandling, idet det vil blive sat nye facadeskilte op, ligesom interiøret skal skiftes ud.

- Fremtiden vil vise, om vi bliver ved med at sælge hårde hvidevarer i butikken. Hvis efterspørgslen er der, så formentlig ja. Men vi ved det ikke endnu, og det er jo også et spørgsmål om plads, siger Frank B. Andersen.

AK Computers bliver del af kæde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce