25.000 kr. til håndboldbørn og unge

Odder Håndbold modtager 25.000 kroner fra Nordea-fonden til indkøb af nyt udstyr til breddeaktiviteterne. PR-foto

25.000 kr. til håndboldbørn og unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odder Håndbold er blandt de 42 foreninger, der modtager en økonomisk håndsrækning fra Nordea-fonden.

Odder: I alt 42 midtjyske foreninger har lidt ekstra grund til at være glade i disse dage, for de modtager alle en pose penge fra Nordea-fonden, der i alt uddeler 706.893 kroner til Midtjylland.

Blandt modtagerne er Odder Håndbold, som løber af sted med hele 25.000 kroner, der skal bruges til nye materialer til alle hold i breddeafdelingen.

- Støtten falder virkelig på et tørt sted, da vi i den grad mangler nyt udstyr til vores mange medlemmer på især børne- og ungdomssiden, siger kasserer Jeanette Lundby i en pressemeddelelse.

Med det nye udstyr får klubben mulighed for at tilbyde alderssvarende træning og igangsætte nye tiltag:

- Vi træner i flere forskellige haller, og derfor har vi brug for mere udstyr - for eksempel overliggerplader til de mindste hold - så vi kan træne på de rigtige mål, ligesom vores trænere får mulighed for at få nye materialer til deres gode idéer til nye aktiviteter, siger Jeanette Lundby.

Det er foreningerne selv, der har søgt støtten hos Nordea-fonden, der hvert år på landsplan uddeler 25 millioner kroner til over 1300 foreninger, lige fra bylaug til orgelfestivaler og sportsklubber.

- Nordea-fonden har et almennyttigt formål, og derfor er vigtigt for os at bakke op om initiativer, som styrker det lokale fællesskab. Vi håber, flere foreninger og andre non-profit organisationer har lyst til at søge vores lokalpulje, siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden.

Alle almennyttige foreninger og organisationer kan søge fonden om op til 100.000 kroner. Det typiske uddelingsbeløb er på 5.000-30.000 kroner.

25.000 kr. til håndboldbørn og unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce