Fredericianer er ny landedirektør

Hans-Henrik Davidsen er ny rekrutteringsdirektør for Danmark i virksomheden Randstad, der beskæftiger 60-70 medarbejdere i Danmark og har kontorer i Aarhus, København og Kolding. Pressefoto

Fredericianer er ny landedirektør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hans-Henrik Davidsen skifter fra et rekrutteringsfirma til et andet.

Fredericia: Hans-Henrik Davidsen, Fredericia, bliver ny rekrutteringsdirektør for vikar- og rekrutteringsvirksomheden Randstads danske marked.

Han er søn af nu afdøde Ole og Inger Davidsen og oprindeligt uddannet i shipping. Efter en MBA-uddannelse trådte han ind i familiefirmaet Davidsen Partnere, som hans far og en række kompagnoner havde stiftet, og som i sine velmagtsdage beskæftigede 650 medarbejdere, men blev et af finanskrisens ofre og lukkede.

Hans-Henrik Davidsen skiftede til konsulenthuset Hartmanns, som også har med rekruttering at gøre. Efter syv år som regionschef tiltræder han så jobbet hos Randstad, som er globalt med repræsentation i 39 lande.

- Det er et skifte, som har givet min karriere en yderligere dimension i forhold til, at Randstad er det næststørste HR-konsulenthus i verden, hvor der både kan trækkes på et globalt netværk og en meget stærk innovationskraft i forhold til at være på forkant, når det gælder den teknologiske udvikling - to parametre, som har en kolossal betydning, når det gælder rekruttering af kandidater til fremtidens arbejdsmarked, udtaler Hans Henrik Davidsen i en pressemeddelelse.

I slutningen af 1990'erne trådte Hans Henrik Davidsen ind i bestyrelsen for fodboldklubben FC Fredericia.

Han er gift med Helena, der er ansat i Ørsted. Parret har tre sønner på henholdsvis 22, 19 og 14 år.

Fredericianer er ny landedirektør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce