Erfaren medie-mand bliver direktør for Tour-start i Danmark

Alex Pedersen var også med i afviklingen af Giro d'Italia-starten i Horsens i 2012. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Erfaren medie-mand bliver direktør for Tour-start i Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Organisationen Grand Départ Copenhagen Denmark 2021 får danske Alex Pedersen som direktør.

Vejle: Når Tour de France-feltet i 2021 ruller gennem det danske landskab og blandt andet får etapestart i Vejle, er danske Alex Pedersen en af de hovedansvarlige for afviklingen.

52-årige Pedersen er nemlig blevet udnævnt som direktør for Grand Départ Copenhagen Denmark 2021, som står for at organisere den gigantiske sportsbegivenhed.

Det skriver Københavns Kommune i en pressemeddelelse.

- Når man er vild med Tour de France og cykelsport, så bliver det ikke større end det her. Derfor er jeg både stolt og ydmyg over den opgave, som jeg nu har fået. Jeg glæder mig utroligt meget til samarbejdet med danske og udenlandske interessenter om at planlægge og gennemføre den største sportsbegivenhed nogensinde i Danmark, siger Alex Pedersen.

I februar blev det officielt, at Tour de France i 2021 begynder i Danmark. Alex Pedersen var en af idemændene bag.

Han har tidligere været administrerende direktør og chefredaktør på Vejle Amts Folkeblad og Fredericia Dagblad. Efter disse blades fusion med Horsens Folkeblad blev han administrerende direktør i det nye selskab, Jyske Medier. Og da dette selskab gik sammen med Fyens Stiftstidende og JydskeVestkysten under navnet Jysk Fynske Medier blev han viceadministrerende direktør; en post, han beklædte indtil sidste sommer.

Alex Pedersen har erfaring fra afviklingen af Giro d'Italia-starten i Herning og Horsens i 2012.

Desuden er han tidligere professionel cykelrytter, og ifølge Københavns overborgmester, Frank Jensen (S), er han den rette mand til jobbet.

- Vi skal sikre, at der er en stærk organisering og et solidt team med de rette kompetencer, så de tre etaper bliver en stor folkefest på tværs af landet.

- Med sine erfaringer fra Giroen i Danmark og erhvervslivet kan jeg ikke forstille mig en bedre direktør til at lede arbejdet end Alex Pedersen, siger Frank Jensen. /ritzau/pa-

Alex P. på Bredal Kro
Har man lyst til at høre Alex Pedersen selv fortælle om arbejdet med at skaffe Tour de France til Danmark, kan man møde op på Bredal Kro 18. juni klokken 18.Her står kroen bag et arrangement, hvor man for 399 kroner får foredrag, velkomstdrink og buffet.

- Det bliver mit første officielle foredrag i Syddanmark. Jeg glæder mig til at fortælle om, hvordan det lykkedes at få Tour De France til Danmark efter syv års hårdt arbejde. Det har været en usædvanlig og spændende rejse, som jeg gerne vil dele denne aften på Bredal Kro, siger Alex Pedersen ifølge Bredal Kros hjemmeside.

Yderligere information: www.bredal-kro.com

Erfaren medie-mand bliver direktør for Tour-start i Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce