46-årig bliver leder af ny fælleskommunal skole

Leif Rye Hauerslev. Pressefoto

46-årig bliver leder af ny fælleskommunal skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejle: 1. august åbner FGU Vejle, Billund, Fredericia og Middelfart med Leif Rye Hauerslev som leder.

Han skifter fra et job som leder på Midtbyens Gymnasium EUX, HHX og HTX, Mercantec i Viborg.

- Med Leif Rye Hauerslev har vi fået en yderst kompetent kandidat, som passer perfekt til opgaven med at bygge en nye FGU-organisation op. Udover sin store faglige viden og indsigt på undervisningsområdet har Leif Rye Hauerslev solid erfaring med ledelse og økonomi, så vi har fået en rigtig stærk kandidat, som vi ser frem til samarbejdet med, siger Anja Reilev, der er bestyrelsesformand i FGU Vejle, Billund, Fredericia og Middelfart, i en pressemeddelelse.

FGU står for Forberedende Grunduddannelse og har fokus på de unges vej mod uddannelse eller beskæftigelse.

Leif Rye Hauerslev er 46 år og født og opvokset i Aalborg-området.

Han blev cand.scient.soc. fra Aalborg Universitet i 2000 og ansat på Kolding Pædagogseminarium som adjunkt og senere lektor i samfunds- og socialfag.

I 2007 tiltrådte han som lektor og konsulent ved Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse, senere Nationalt Center for Erhvervspædagogik, Professionshøjskolen Metropol, og i 2012 blev han ansat som ph.d. på Roskilde Universitets institut for psykologi og uddannelsesforskning.

Sideløbende drev han egen konsulentvirksomhed med opgaver i uddannelsesverdenen, inden han i 2014 kom til sin nuværende arbejdsplads.

Leif Rye Hauerslev bor i Solbjerg ved Skanderborg og er gift med Katrine Rye Hauerslev, der er kirurg og forsker på Aarhus Universitetshospital. Ægteparret har to børn.

46-årig bliver leder af ny fælleskommunal skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce