Ny undersøgelse: Østjyderne låner til juleudgifter

Matchbankers administrerende direktør, Andreas Linde (til højre), grundlagde sammenligningsportalen i 2017 sammen med IT-direktør, Stefan Vinding Olesen (til venstre).

Ny undersøgelse: Østjyderne låner til juleudgifter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når julen melder sin ankomst, er østjyderne tilbøjelige til at optage lån til de mange udgifter. Denne tendens fremgår af en ny undersøgelse, der er foretaget af Matchbanker.dk

Julen er en dyr tid. Det er derfor ikke alle, der kan dække alle julens ekstraudgifter udelukkende med den månedlige indkomst. Ifølge en ny undersøgelse foretaget af lånsammenligningstjenesten Matchbanker, låner østjyderne i høj grad penge til den årlige juleshopping. Målingen viser, at 10,2 % af østjydernes online lån, som de har optaget via Matchbanker.dk mellem den 15. november og 15. december, bliver brugt til at klare juleshoppingen - hvor kun 7,2 % går til shopping resten af året.

Tallene viser en stigning på 41,7 %, hvilket indikerer, at østjyderne har en større tendens til at optage forbrugslån til shopping i julen sammenlignet med shopping i løbet af årets øvrige måneder.

Landsdækkende undersøgelseFor at komme nærmere ind på danskernes låneadfærd i julen, har Matchbanker foretaget en landsdækkende undersøgelse i form af et spørgeskema, der er blevet sendt til tjenestens danske brugere. Spørgeskemaet har modtaget 2.911 besvarelser, som Matchbanker derudfra har lavet statistik over.

Undersøgelsen viser, at 52,7 % af danskerne optager lån til enten helt eller delvist at dække udgifter forbundet med julen. Derudover bruger 30,5 % af de adspurgte deres lån til julegaveindkøb.

- Julen er en tid, som er forbundet med udgifter, som ligger ud over det sædvanlige - men også en tid forbundet med hygge og traditioner, som de færreste er villige til at gå på kompromis med. Derfor er det helt naturligt, at danskerne vil være tilbøjelige til at dække nogle af julens ekstraudgifter med et lån, som de så kan betale tilbage i starten i 2018, hvor vi går ind i en - forbrugsmæssigt - mere stille periode, siger Matchbankers administrerende direktør, Andreas Linde, der grundlagde Matchbanker i 2017 sammen med IT-direktør, Stefan Vinding Olesen.

Hvad er Matchbanker?
Matchbanker er en online sammenligningstjeneste af forbrugslån, der finder skræddersyede lånetilbud til dig.Ved at benytte Matchbanker i din søgen efter et online lån, slipper du for selv at skulle undersøge lånemarkedet. Du skal blot udfylde en kort formular, hvorefter du får adgang til din helt egen liste med lånetilbud. Disse lånemuligheder er baseret på de informationer om dine forhold, som du har oplyst i formularen.

Du får derved nemmere ved at navigere rundt på lånemarkedet, da Matchbanker både finder og sammenligner de bedste lån til dig.

I dag finder du Matchbanker i både Danmark, Sverige, Norge, Polen og Spanien.

Om sponsoreret indhold på vores nyhedssites

Sponsorerede artikler laves i et samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle native-afdeling og en annoncør.

Ved artikler markeret med "Sponsoreret indhold", har annoncøren betalt for artiklen og har indflydelse på det emne, artiklen beskæftiger sig med, mens Jysk Fynske Mediers journalister på native-redaktionen står for bl.a. idéudvikling, vinkling, billedvalg og tekst.

Sponsorerede artikler bringes side om side med almindeligt redaktionelt indhold, og skal leve op til de samme kvalitetsstandarder samt til den værdi, stil og tone, læserne kender fra Jysk Fynske Mediers øvrige indhold. Den ansvarlige native-redaktør har til enhver tid fuld redigeringsret over det native-indhold, der publiceres hos Jysk Fynske Medier.

Ny undersøgelse: Østjyderne låner til juleudgifter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce