Her afviser Jem & Fix at åbne ny butik

Arkivfoto

Her afviser Jem & Fix at åbne ny butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brædstrup - Byggemarkedskæden Jem & Fix har flere gange haft kikkerten rettet mod Brædstrup, men det bliver ikke i denne omgang, kæden flytter til byen - heller ikke selv om Brædstrups eneste byggemarked Stark snart lukker.

LÆS: Stark Brædstrup flytter til Silkeborg

Lukningen af Stark i Brædstrup sker allerede 11. februar, og der har været spekulationer om, hvorvidt der kommer andre byggemarkeder til byen.

Jem & Fix er blevet nævnt som en mulighed, men kæden er ikke interesseret i at slå sig ned i Brædstrup, lyder det fra Svend Pedersen, der er administrerende direktør i Jem & Fix.

Lige i underkanten

- Vi har ikke aktuelle planer om at flytte til Brædstrup. Størrelsesmæssigt er byen lige i underkanten af, hvad vi vil rykke ud til, og oplandet til Brædstrup ligger for tæt på større byer. Men vi bygger faktisk også i de mindre byer. Lige nu er vi gang med et projekt i Tølløse, der er på størrelse med Brædstrup, siger Svend Pedersen.

Tølløse har 3699 indbyggere, mens Brædstrup har 3629.

Stark i Brædstrup har 15 ansatte, herunder en række deltidsansatte, og lukningen af forretningen i Brædstrup betyder, at Stark nu forhandler med de berørte medarbejdere om fremtiden. Nogle af aktiviteterne vil blive flyttet til Starks afdeling i Silkeborg.

I alt nedlægger Stark 10 byggemarkeder, som i alt står for omkring 3,5 procent af den samlede omsætning. Ud over Brædstrup lukker Stark afdelinger i Hou, Bjerringbro, Ebeltoft, Rudkøbing, Søndersø, Ørbæk, Nakskov, Højby på Sjælland og Osted.

LÆS: Lokal Stark-byggemarked får kniven

Kæden vil derefter have 73 forretninger i landet.

Derudover nedlægger byggemarkedskæden forretninger i Sverige og Finland.

Her afviser Jem & Fix at åbne ny butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce