Større millionbeløb til ny multihal vækker glæde

Byrådet afsætter 10 millioner kroner til en ny multihal i Gedved. Det kan betyde bedre forhold til flere sportsudøvere i området. Arkivfoto

Større millionbeløb til ny multihal vækker glæde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådet har afsat et større millionbeløb til en ny multihal i Gedved, og det vækker glæde i byen. En ny hal er en styrkelse af idrætslivet, mener lokalrådsformand.

Gedved: I byrådets budgetaftale for 2019 er der sat 10 millioner kroner af til en ny multihal i Gedved. Det vækker glæde i lokalsamfundet.

Formand for Gedved Lokalråd, Niels Arne Kjærgaard, havde ventet pengene, men det ændrer ikke på, at han er glad for, at de kommer.

- At det kommer med i budgetoverslaget, er som forventet i forhold til de løfter, der blev givet i valgkampen. Vi er selvfølgelig glade for at få en ny hal i Gedved og få samlet vores aktiviteter omkring den nuværende hal, siger han.

I lokalsamfundet glæder vi os nu til at gå sammen med kommunen og finde ud af, hvordan den hal skal placeres og se ud og så videre, så vi kan få mest muligt ud af den i lokalsamfundet.
Niels Arne Kjærgaard, formand Gedved Lokalråd

Styrkelse af idrætslivet

Lokalrådsformanden påpeger, at en ny multihal i Gedved kommer til at byde på bedre omklædningsfaciliteter end dem, der i dag findes i Seminariehallen, og det er positivt. Og så mener han, at en ny hal vil styrke idrætslivet i området.

- Hallen kommer først og fremmest til at betyde, at vi får styrket vores idrætsliv i og omkring skolen og den eksisterende hal, siger Niels Arne Kjærgaard med henvisning til, at den nye multihal, ifølge budgetaftalen, skal placeres ved siden af Gedved Hallen ved Gedved Skole.

- I lokalsamfundet glæder vi os nu til at gå sammen med kommunen og finde ud af, hvordan den hal skal placeres og se ud og så videre, så vi kan få mest muligt ud af den i lokalsamfundet, siger han.

Større millionbeløb til ny multihal vækker glæde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce