Flytter 500 meter: T Hansen rykker til større lokaler

På Høegh Guldbergs Gade får T Hansen adresse tæt på konkurrenten Biltema. Det betragter distriktschef Dennis Rasmussen som en fordel. Foto: Claus Skovholm

Flytter 500 meter: T Hansen rykker til større lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Autotilbehørsbutikken T Hansen flytter efter 13 år på Ove Jensens Allé til Høegh Guldbergs Gade. Her rykker kæden ind i større og lysere lokaler.

Horsens: Der venter ikke blot nye omgivelser, men også en ny kundeoplevelse, når autotilbehørsbutikken T Hansen senere på måneden bytter adressen i Løvbjerg Centret på Ove Jensens Allé ud med sin nye lokation i Høegh Guldbergs Gade.

Det varsler Dennis Rasmussen, T Hansens distriktschef i Midtjylland.

- Vi frisker butikken op i et nyt layout og design af butikken. Kunderne vil få en anden oplevelse af at komme ind i T Hansen, end de gør i dag, siger han.

T Hansen åbner 21. september i de lokaler, der tidligere husede ComputerCity. Her får butikken Sport24 og Maxi Zoo som naboer.

- Det er en bedre placering end der, hvor vi ligger i dag, for vi bliver mere synlige for kunderne. Samtidig bliver vi i dag begrænset af butikkens plads og indretning, hvor de lokaler, vi flytter over i, er større og lysere, siger Dennis Rasmussen.

Den ny butik får et butiksareal på næsten 450 kvadratmeter.

Forventer stigende omsætning

Blandt T Hansens nye naboer er konkurrenten Biltema. Et faktum, Dennis Rasmussen ser potentiale i.

- Vi kan hjælpe hinanden med at trække flere kunder til området, så det er en fordel, siger han.

Alle nuværende ansatte følger med over i den nye butik, og efter planen skal de på sigt have nye kolleger.

- Vi regner med, at den ny placering fører til flere kunder og dermed en større omsætning. Så vi satser på at kunne ansætte nogle flere medarbejdere, siger Dennis Rasmussen.

T Hansen kom til Horsens i 2003, da butikken rykkede ind på netop Høegh Guldbergs Gade i de lokaler, der i dag huser Biledgaard Beklædning. I 2005 rykkede butikken til sin nuværende placering på Ove Jensens Allé.

Flytter 500 meter: T Hansen rykker til større lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce