Flere personaleressourcer til daginstitutioner og skoler


Flere personaleressourcer til daginstitutioner og skoler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lone Ørsted, Mølletoften 4, Horsens, formand for børne- og uddannelsesudvalget i Horsens, Socialdemokratiet
Lone Ørsted
Horsens debat. 

Læserbrev: Socialdemokratiet er både på landsplan og i Horsens Kommune garant for en velfærdsdagsorden. Vi lægger stor vægt på at have høj kvalitet i kerneydelserne - og arbejder målrettet på at få alle børn og unge med i et tæt samsarbejde med forældre og ansatte i dagtilbud og skoler.

Vi ønsker, at vores dagtilbud har gode muligheder for at arbejde målrettet med sprog og trivsel, så børnene får det bedste afsæt for en god personlig udvikling - og folkeskolen skal være det naturlige valg for kommunens borgere. Vores ambition er en folkeskole, som både er inkluderende og udfordrende for det enkelte barn. Vi er godt på vej, hvilket vi kan se i gode resultater på både karakter og trivsel parametre.

For at give de allerbedste muligheder for dette, så prioriterer socialdemokratiet i de kommende budgetforhandlinger for 2019 at styrke indsatsen ved at øge budgettildelingen til skoler og daginstitutioner, så der kan ansættes flere pædagoger og lærere. Dette betyder, at der bliver mere tid til arbejdet med børn og unges læring og trivsel - og dermed bedre mulighed for at nå vores målsætning om, at flere unge skal gennemføre en ungdomsuddannelse. Ligeledes er det vigtigt at uddanne vores dygtige medarbejdere, så de har de bedste forudsætninger for at løse opgaven.

Alle børn og unge skal opleve lysten til at lære - og glæden ved at mestre nye færdigheder. Vi har derfor særligt fokus på, at de udsatte børn og unge hjælpes via en vedvarende indsats - herunder styrket sprogindsats, da det har stor betydning for deres skoleforløb.

Ambitionen er, at de unge i Horsens kommune får et godt dannelses - og uddannelses fundament, da dette giver dem en tro på sig selv - og øger muligheden for at gennemføre en ungdomsuddannelse.

Flere personaleressourcer til daginstitutioner og skoler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce