Her er dit Wall of Sound-vejr: Ny Horsens-festival bliver næppe paraply-fri

Musikken fordeles over to scener, således at når der spilles på den ene scene, gøres der klar på den anden. Foto: Morten Pape

Her er dit Wall of Sound-vejr: Ny Horsens-festival bliver næppe paraply-fri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DMI udsender varsel om voldsomt vejr, men selv om der er udsigt til regn, ser Wall of Sound ud til at gå nogenlunde fri af vejrgudernes rasen.

Horsens: Mens musikken strømmer ud af højttalerne fredag aften på Fængslet i Horsens, er der fare for, at regnen samtidig strømmer ned fra himlen over de omkring 2000 publikummer, som har købt billet til byens seneste sats på festivalfronten, Wall of Sound.

Wall of Sound åbner fredag kl. 14, og et kig på DMI's prognoser afslører en dag, der kan udvikle sig vådt - dog primært i aftentimerne.

Fredag formiddag bevæger regnbyer sig ind over Horsens, og ifølge et DMI-varsel udsendt fredag morgen er der også risiko for skybrud i Sydøstjylland i timerne frem til kl. 17. Ser man alene på meteorologernes byvejrsprognose vil det værste dog være overstået omkring middag.

Derefter følger nogle tørre timer, hvor solen måske endda får lov til at kigge frem blandt skyerne, indtil vejrguderne igen trækker gråvejrs-gardinet for henunder aften.

Mellem kl. 18 og kl. 21 er der fare for en del regn, otte mm melder DMI omkring kl. 19-20, men derefter bør det igen klare op, så de fleste af aftenens koncerter og festival-liv kan nydes fri for paraply.

Lørdag tegner tør

Wall of Sound har et stort lineup med 20 koncerter og 200 forskellige oplevelser fordelt over fredag og lørdag, og mens fredag altså kan byde på en våd udfordring i aftentimerne, tegner lørdagsvejret til en tør omgang.

Dagen begynder med sol om formiddagen, indtil skydækket tager over ud på eftermiddagen. Regn bør dog ikke blive et problem på andendagen for Wall of Sound, der får en sensommerdag med omkring 18 graders varme.

Festival-primus motor Michaela Mellson fortalte i et interview med Horsens Folkeblad torsdag, at vejret selvfølgelig er noget, arrangør-gruppen har et øje på hele tiden.

- Jeg skal da ikke lægge skjul på, at vi tjekker vejret jævnligt - og helst finder den mest positive udsigt, sagde Michala Mellson i interviewet, hvor hun med tilfredshed bed mærke i, at fredagens største regnskyl vil være ovre, før festivalen åbner.

Vejrudsigten i denne artikel blev sidst opdater kl. 09.10, men vejret har det med at ændre sig løbende, og hvis du vil se, om der i dagens løb sker ændringer i den ene eller anden retning i prognosen, kan du klikke ind på dmi.dk's byvejr for Horsens her.

Her er dit Wall of Sound-vejr: Ny Horsens-festival bliver næppe paraply-fri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce