Ikast-Brande fik igen pris for et godt erhvervsklima

Direktøren for Dansk Industri (DI) Kent Damsgaard (til højre) overrakte tirsdag morgen 4. september erhvervsprisen til Ikast-Brande kommunes borgmester Ib Lauritsen (V). Foto: Mikael Lund

Ikast-Brande fik igen pris for et godt erhvervsklima

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Industri har for niende gang hædret Ikast-Brande Kommune

Ikast/Brande: - I har Danmarks absolut bedste erhvervsklima! Så klar var dommen fra direktøren for Dansk Industri (DI), Kent Damsgaard - i praksis fra organisationens medlemmer - da han tirsdag morgen 4. september overrakte det synlige bevis på kåringen til Ikast-Brande kommunes borgmester Ib Lauritsen (V).

Det var 8. gang af 9 mulige siden 2010, at hæderen tilfaldt Ikast-Brande, som kun i 2012 måtte se sig henvist til andenpladsen af nabokommunen Herning.

- Vi har ændret en smule på datagrundlaget, men ikke engang det har kunnet vippe jer af pinden, jokede DI-direktøren og fremhævede, at ikke en eneste virksomhed i Ikast-Brande har udtrykt utilfredshed med kommunens erhvervsvenlighed. På landsplan er gennemsnittet 10-11 procent.

Kent Damsgaard fremhævede også, at der tale om en holdpræstation udover det sædvanlige, endda selvom Ikast-Brande Kommune har været særdeles aktiv på "transfermarkedet" med ny borgmester, ny kommunaldirektør, ny teknisk direktør og et halvt nyt byråd.

Selvom det altså var ottende gang, Ikast-Brande løb med prisen, var det første gang, Ib Lauritsen modtog prisen. Han var naturligt nok både glad og stolt, men inden han fik overrakt diplom og statuette, knyttede DI's regionalformand Claus Arberg et par ord til udnævnelsen.

Han nåede lige at fremhæve, at formålet med undersøgelsen ikke er at hænge de kommuner, der ender nederst på listen ud, men at inspirere dem til at blive bedre, inden det ophængte banner som et andet Dannebrog faldt ned - ikke fra himlen, men fra balkonen ovenover ceremonien, som blev afholdt hos Give Steel (indtil for nylig Give Stålspær).

- Der er en grund til, at vi skal bære hjelm, spøgte Give Steels bestyrelsesformand Troels Behnke Skak, inden han takkede kommunen for det gode samarbejde.

Ikast-Brande fik igen pris for et godt erhvervsklima

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce