Kulturen foldes ud med KulturForum

15. september kan man høre Per Stig Møller holde foredrag om kultur i forbindelse med kommunens årlige KulturForum. Arkivfoto

Kulturen foldes ud med KulturForum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere minister Per Stig Møller besøger kommunen og holder foredrag

Ikast/Brande: I foråret 2017 blev kultur- og bibliotekspolitikken godkendt af byrådet. Et af de nye tiltag er etablering af et såkaldt KulturForum, der har som formål at udvikle, uddanne, koordinere, markedsføre og gennemføre kultur på tværs af Ikast-Brande Kommune.

Nu er man nået til det tredje i rækken. Lørdag 15. september er kommunens kulturinstitutioner emnet.

Deltagerne er byrådsmedlemmer, virksomheder, foreninger, institutioner, samråd og borgere med interesse i kulturområdet.

Det kommende KulturForum afvikles sammen med litteraturugen Vild med Ord, der finder sted på bibliotekerne i uge 37.

Foredrag med Per Stig Møller

Det sidste foredrag til Vild med Ord er netop optakten til det tredje KulturForum. Her vil Per Stig Møller - tidligere kulturminister og forfatter - holde foredrag på Ikast Bibliotek lørdag 15. september klokken 13 med titlen 'Hvad skal kunsten?' Per Stig Møller kommer blandt andet ind på, hvorfor noget kultur anses for fint og andet knap så fint.

Efterfølgende gennemføres en scenesamtale om 'Hvad skal kunsten?' De medvirkende er Per Stig Møller, Helle Mathiasen, formand for kommunens kultur- og fritidsudvalg og Rasmus Byskov Nielsen, direktør for Børn og Fællesskaber.

Inden eftermiddagskaffen nydes, vil der være fokus på kommunens kulturinstitutioner, hvor deltagerne i KulturForum får mulighed for at give forslag og gode råd til de lokale kulturinstitutioner ved en anderledes form for speeddating.

Udvalgsformand Helle Mathiasen runde af omkring kl. 16.00.

Deltagelse er gratis. Billet hentes på www.ikast-brandebibliotek.dk

Kulturen foldes ud med KulturForum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce