Dreamville tilbage med sange om sin hjemstavn

Dreamville har fået smag for at synge på dansk, og er fra september er bandet ude med sit andet dansksprogede album. Her ses sangerinde Maria Korsholm Larsen, Martin Østervig Larsen (guitar), Michael A. Jæger (keybord) og Michael Vestergaard (trommer). Arkivfoto

Dreamville tilbage med sange om sin hjemstavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Min by", som er titlen på Dreamvilles nye album, er en hyldest til hjemstavnen og handler om at værdsætte, hvor man kommer fra.

Troelstrup: Under et år efter Dreamville udgav det roste album "Drømmenes Arkiv", er bandet igen klar med ny musik. 1. September udkommer albummet "Min by", som er bandets andet album på dansk.

Som navnet antyder, er albummets otte sange en hyldest til hjemstavnen og udkanten, og sangene handler om at huske og værdsætte, hvor man kommer fra.

- Der hvor jeg kommer fra, vil altid være en stor del af mig. Det kan godt være, at det for andre bare er en uanselig lille flække i Vestjylland, men for mig vil det altid være "min by", hvor jeg kender alle hjørner, siger forsanger Maria Korsholm Larsen.

Dreamvill
Dreamville består af:
  • Maria Korsholm Larsen - vokal
  • Martin Østervig Larsen - guitar
  • Michael A. Jæger - keyboard
  • Michael Vestergaard - trommer
  • Jørn Nørnberg Paaske - bas


Tidligere udgivelser:
  • Dreamville (2008)
  • Change of Heart (2010)
  • Under The Warm Summer Stars (2013)
  • Drømmenes Arkiv (2017)
  • Min By (2018)

Dansk giver nærvær

Dreamville udspringer af et musikalsk parløb mellem sangerinde Maria Korsholm Larsen og sangskriver og guitarist Martin Østervig Larsen fra Troelstrup ved Brædstrup.

Bandet bevæger sig inden for den countryinspirerede singer/songwriter-tradition med iørefaldende melodier, som også har et strejf af pop. Dreamville har en række udgivelser bag sig og har tidligere udgivet flere album på engelsk, men sidste år valgte bandet at gå nye veje med "Drømmenes Arkiv", som var det første på dansk.

- Det at skrive på dansk har givet os en ny start. Det er vedkommende og nærværende på en helt anden måde, når man skriver på sit modersmål. Teksterne betyder pludselig meget mere, og der er altid noget på spil, siger bandets sangskriver Martin Østervig Larsen i en pressemeddelelse fra bandet.

Udgiver selv

"Drømmenes Arkiv" opnåede at blive spillet en del på P4 og P5 samt en række lokalradioer, og albummet fik også et par gode anmelderroser med på vejen. Bandet erkender selv, at det mest henvender sig til P4-segmentet, hvilket dog ikke skal afskrække andre fra at lytte til "Min By".

Dreamville har selv skrevet, produceret og udgivet alle sangene, som det udgiver på Curlicue Recordings, og hen over efteråret vil bandet ramme landevejene for at promovere det nye album.

Dreamville tilbage med sange om sin hjemstavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce